Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День селища Ямпіль

Дата: 03.09.2017 11:33
Кількість переглядів: 335

02 вересня 2017 року селище відзначило своє особисте свято. У далекому 43-му році наш Ямпіль було звільнено від фашистської навали;  селище ожило від гніту нацистів і отримало своє друге народження. Цього року свято відбувалося за сприяння народного депутата України А.Л. Деркача.

            З 12 години  дитячий паровозик по лівій стороні бульвару Ювілейний безкоштовно возив усіх охочих малюків, на правій стороні бульвару Ювілейний  розташувалися різноманітні батути і гірки, одні з яких теж безкоштовно приймали дітлахів. Малята отримували в подарунок солодку вату, попкорн, повітряні кульки, які надав народний депутат. Усі мали можливість безкоштовно сфотографуватись на згадку, випити кави.

            Об 11-30 у парку бульвару Ювілейний працівники районного центру дитячої та юнацької творчості провели конкурс малюнку на асфальті. Усі його учасники від селищної ради отримали морозиво, а переможці – призи. Порадували своєю грою волейболісти, яким селищна рада вручила подяки, грошові призи і продуктовий набор. З 17-00 години працювала виставка творчих робіт мешканців Ямполя і вперше в цьому році – виставка букетів квітів і поробок від виборчих округів селищної ради. І як завжди мешканці порадували своєю творчою фантазією і здібностями. Досхочу налюбуватися виставкою завадив дощ.Але багато гарних слів і вражень почули на адресу виробів майстринь Нечай Євгенії Йосипівни, Рожок Валентини Григорівни

            Урочисті заходи розпочалися о 18-00 годині. З привітальним словом  виступили Ямпільський селищний голова Н.М. Цибулько, депутат обласної ради К.О. Товстуха, голова Ямпільської райдержадміністрації І.А. Панченко, голова райради О.К. Губар. Урочисто, з глибокою вдячністю  визволителям і землякам, були покладені корзини квітів до пам’ятних місць – братських могил і обелісків. Після привітальних слів селищний голова вручила грамоти мешканцям селища, підприємцям і керівникам організацій за утримання своїх територій в чистоті і охайності.

            У номінації «Краща установа селища» перемогу вже вкотре здобуло Ямпільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Сумській області (директор Штанюк О.М.), «Кращими торгівельними точками» визнані магазин «Гермес» (Лященко С.Є.) і «Катруся» (Науменко Л.В.). А ось визначити одного переможця в номінації «Двір зразкового порядку» комісії було не легко. Більше 20 осель оглянули. Від побаченого перехоплювало подих. Які дбайливі господарі! Які молодці! Працю господарів не можна було не відзначити. Тому комісія вирішила нагородити грамотами і призами тих, хто доклав багато зусиль, щоб і двір, і довкола двору, радувало око перехожим.

            І місце за створення чудового, казкового природного куточку отримала Лисенко Галина Іллівна.

            ІІ місце розподілили Ліванчук Наталія Олександрівна, Шпак Ольга Василівна, Нечай Євгенія Йосипівна, Пилєва Людмила Миколаївна; ІІІ місце – Погребнова Олена Анатоліївна, Логвинова Валентина Федотівна.

            Вшанували в цей день і найстаршу  мешканку селища, 1922 р.н., Биндюг Наталію Василівну, найстарше подружжя Завадько Віталія Євдокимовича і Марію Семенівну, які побралися в 1953 році, наймолодших мешканок селища, які з’явилися на світ 14.08.2017 року – Бурову Аліну Андріївну і Веролайніну Софію Сергіївну, а також наймолодше подружжя Соловей Крістіну Олексіївну і Володимира Олексійовича. Усі отримали цінні  подарунки від селищної ради.

            З 20-00 годин розпочалася музична програма за підтримки А.Л. Деркача. О 21-00 – в небі спалахнув святковий (на 300 пострілів) феєрверк від селищної ради і народного депутата України. Розважальна програма діяла до 24-00 години ночі.

            Ямпільська селищна рада вдячна всім, хто допоміг провести свято селища:  особливо-народному депутату України А.Л. Деркачу,  приватним підприємцям Завгородній С.А, Черторижській В.Л., Зибіній Р.П., Безуглому А.В., Бондарю О.Є., Дорошкевичу Є.К.,Хохлову О.В.,Кулику О.О., Петруні Л.Є.,небайдужим мешканцям селища Шершаку М.П., Корованенку М.І.. Хоменко Н.І., Нечай Є.Й., Рожок В.Г. та депутатам селищної ради. Завдяки старанням усіх свято відбулося  і принесло багато радості, позитивних емоцій, гарного настрою.

            На жаль, не змогли, на прохання Савченка Олександра Леонідовича, здійснити легкоатлетичний пробіг: маршрутка на 13 посадкових місць, яку надавав районний центр культури і дозвілля, йому мала, бо  не зможе вмістити всіх, за його словами, 23 учасників пробігу. Він просив забезпечити шкільним автобусом, але автобуси не змогли надати директори шкіл. У багатьох  мешканців виникає питання: учасники пробігу повинні були бігти чи їхати в автобусі?

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь