Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День захисту дітей

Дата: 01.06.2018 18:09
Кількість переглядів: 336

У смт Ямпіль радісно і весело відзначали День захисту дітей. Про те, що в Ямполі свято, красиво «сповістив» батут, який розпочав свою роботу з 10 години. З привітальним словом до учнів, вихователів та батьків звернулися Ямпільський селищний голова Цибулько Н.М. та директор районного Центру дитячої та юнацької творчості Бабаєв М.І. Об 11 годині в центральному парку розпочався конкурс малюнків на асфальті, в якому взяли участь більше 100 діточок. За підсумками журі визначило 6 кращих юних художників, яким селищний голова вручила подарунки.

         Усім учасникам конкурсу і  присутнім наймолодшим мешканцям роздавали смачне морозиво. Також отримали морозиво учасники футбольного турніру, який проходив на спортивному майданчику в центрі селища та шахового конкурсу. Переможцям – шахістам вручені і подарунки за призові місця.

         У цей день працівники поліції не тільки підтримували громадський порядок, а й долучилися до святкування: вони представили на розгляд дітлахам бронежилети, зброю та надали змогу сфотографуватись біля поліцейського автомобіля і посидіти в ньому поруч з водієм. Ще школярі мали змогу переглянути мультфільми в Центрі культури і дозвілля. А завершилося свято дитячою дискотекою, яку підготували працівники районного Центру культури і дозвілля.

За радість, подарену діткам, Ямпільська селищна рада щиро вдячна ПП Морі С.М., Завгородній С.А., Черторижській В.Л., Козюлі Л.І., Петруні Л.Є., Грибач Т.О., Рябуха О.В. та сільськогосподарському керівництву ТОВ«Аграй». Хай добром і ласкою повняться ваші серця і сторицею все повертається до вас. Нехай благополуччя не покидає дім і успіхи супроводжують у роботі.

Ямпільська селищна рада сердечно вітає всіх наймолодших мешканців громади зі святом і бажає їм, їх рідним мирного неба, яскравих сонячних безтурботних днів, радісних ранків і приємних світанків і, головне, невичерпної енергії та здоров’я. Будьте завжди щасливі!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь