Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мітинг до Дня перемоги над нацизмом

Дата: 09.05.2019 16:05
Кількість переглядів: 355

        09.05.2019 року, на центральній площі селища Ямпіль зібралося багато ямпільчан та гостей . Урочистою ходою, під звуки військового маршу, з корзинами квітів і гірляндами,  з державними прапорами і прапорцями колона рушила до Меморіалу загиблих воїнів-земляків. Мітинг з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні розпочали ведучі заходу. Вони ж запросили до слова селищного голову Наталію Цибулько, голову Ямпільської  РДА Ірину Панченко, військового комісара Олександра Яловенка, голову спілки ветеранів Ямпільського району Петра Могилу та настоятеля Спасо-Преображенського храму отця Георгія. Основною темою виступаючих було вшанування всіх тих, хто боронив рідну землю від нацистської навали, хто кував перемогу на фронті, в  партизанських загонах і в тилу. А побажанням для всіх були слова про мир і добробут, про щасливе майбутнє нашої країни. Серед виступів звучали пісні  та вірші, підготовлені працівниками Ямпільського РЦКД ( директор Гарбузенко Л.І., диригент Примак М.А.)

              Після мітингу для дітей  працівниками Ямпільського центру дитячої та юнацької творчості ( керівник Бабаєв М.І.) був організований і проведений конкурс малюнка на асфальті. Усі  учасники конкурсу отримали морозиво, яке надали підприємці селища Бодаєва Г.Г., Козюля Л.П.,            Шеремереєвич  Ю.Ф. та Грибач Т.О. У цей день пройшли селищні змагання з шахів  пам’яті тренера О.Сергійка. Ямпільська селищна рада виділила кошти на проведення змагання, а також надала солодощі  всім учасникам, яких було зо два десятки. Для всіх присутніх на святі працівники ДНЗ ясла-садок «Малятко»( завідуюча Мерцалова Ю.С) підготували смачний куліш і запашний солодкий чай. Тож  ямпільчани змогли підкріпитися їжею і зігрітися  гарячим чаєм. Одноразовий посуд надала ПП Світлана Мора.

        Не завадив короткотривалий дощ наймолодшим мешканцям селища розважитися на батуті і поїсти смаколиків, які продавалися в центрі.

  Ямпільська селищна рада щиро вітає всіх із Днем перемоги над нацизмом, 75-річницею вигнання нацистів з України, бажає всім якнайшвидше дочекатися перемоги на Сході України та висловлює подяку всім , хто допоміг у проведенні святково- урочистого заходу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь