Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності

04 Серпня, 2023 р., 11:53
З 1 серпня стартувала нова хвиля подачі заявок за урядовою програмою «єРобота»
04 Серпня, 2023 р., 11:51
Завдяки грантовому дайджесту ви зможете розширити ваші можливості фінансування та здійснити проекти, які є важливими для вашої організації та її місії. Ви отримаєте інформацію про тенденції в грантовій сфері, що допоможе вам бути конкурентоспроможними при поданні заявок на гранти.
21 Липня, 2023 р., 11:22
З 01.10.2023 року відміняється мораторій на незастосування штрафів за невикористання РРО/ПРРО, який був запроваджений з початком повномасштабної війни і Україна повертається до реформи виводу економіки з тіні, що має здійснюватись шляхом фіскалізації чеків з використанням Програмного Реєстратора Розрахункових Операцій (ПРРО) та використання РРО (Реєстратора Розрахункових Операцій). 
27 Червня, 2023 р., 17:10
 З 01 липня 2023 року стартує новий грантовий проєкт, який передбачає надання безповоротних грантів мікробізнесу для забезпечення безперервності діяльності та для відновлення бізнесу переміщених підприємств. Проєкт реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ та Фондом розвитку підприємства в межах ініціативи «EU4Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні» у партнерстві з  АТ «Ощадбанк» (Презентація).
24 Квітня, 2023 р., 15:40
Щорічно фахівцями ветеринарної медицини області проводять планові обстеження пасік та відбір проб біоматеріалів для діагностичних досліджень. Своєчасні моніторингові дослідження забезпечують стабільну епізоотичну ситуацію по таким інвазійним та інфекційним хворобах як нозематоз, вароатоз, акарапідоз, американського та європейського гнильців.
07 Березня, 2023 р., 14:19
З 1 березня 2023 року невеликі агровиробники зможуть отримати добрива для ярих і озимих культур та насіння соняшника завдяки проектові, що впроваджується Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України. Заявки приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР) до 14 березня 2023. Проект здійснюється у межах Ініціативи на підтримку стійкості агросектору (Agriculture Resilience Initiative) – AGRI-Україна, започаткованої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
07 Березня, 2023 р., 14:16
3 березня 2023 року Уряд доповнив постанову Кабінету Міністрів України від 2 червня 2021 р. № 573 «Про функціонування Державного аграрного реєстру» новими нормами.
06 Березня, 2023 р., 16:59
Подати заявку на отримання підтримки у межах програми необхідно через Державний аграрний реєстр (ДАР)
02 Березня, 2023 р., 15:32
Весняна добірка можливостей для фінансування нагальних потреб та підтримки економіки громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь