Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2022

ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

 

23 грудня 2022 року

 

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Ямпільської селищної територіальної громади за 9 місяців 2022 року.

2. Про план роботи Ямпільської селищної ради восьмого скликання на 2023 рік.

3. Про внесення змін до Програми забезпечення заходів мобілізації та оборонної роботи на території Ямпільської селищної територіальної громади на 2022 рік.

4. Про внесення змін до селищної цільової програми «Правопорядок» на 2022 рік.

5. Про внесення змін до Програми розвитку надання медичної допомоги населенню комунальним некомерційним підприємством «Ямпільська лікарня» Ямпільської селищної ради на 2022 рік.

6. Про внесення змін до селищної цільової програми «Природоохоронні заходи місцевого значення на 2022 рік».

7. Про внесення змін до селищної програми «Освіта Ямпільщини на 2021-2025 роки».

8. Про внесення змін до Селищної комплексної програми соціального захисту населення на 2022-2024 роки.

9. Про внесення змін до селищної програми «Культура Ямпільщини на 2022 рік».

10. Про затвердження селищної програми «Культура Ямпільщини на 2023 рік».

11. Про затвердження Селищної цільової програми захисту населення і територій Ямпільської селищної ради від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

12. Про затвердження селищної цільової програми «Житлово-комунальне господарство та благоустрій населених пунктів на 2023 рік».

13. Про затвердження селищної цільової програми «Розвиток пожежної охорони, забезпечення пожежної безпеки та підтримки Місцевої пожежної охорони на 2023 рік».

14. Про затвердження селищної цільової програми «Природоохоронні заходи місцевого значення на 2023 рік».

15. Про затвердження Програми розвитку надання медичної допомоги населенню комунальним некомерційним підприємством «Ямпільська лікарня» Ямпільської селищної ради на 2023 рік.

16. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства КП «Ямпільське» Ямпільської селищної ради на 2023 рік.

17. Про затвердження селищної програми «Розвиток фізичної культури і спорту на 2023 рік».

18. Про забезпечення харчуванням дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти, розташованих на території Ямпільської селищної територіальної громади, у 2023 році.

19. Про внесення змін до структури і загальної чисельності виконавчих органів Ямпільської селищної ради, затвердженої рішенням першої сесії Ямпільської селищної ради восьмого скликання від 08.12.2020.

20. Про внесення змін до структури комунального закладу Ямпільський Центр дитячої та юнацької творчості Ямпільської селищної ради, затвердженої рішенням четвертої сесії Ямпільської селищної ради восьмого скликання від 30.12.2020.

21. Про внесення змін до структури комунального закладу Ямпільська дитячо-юнацька спортивна школа Ямпільської селищної ради, затвердженої рішенням четвертої сесії Ямпільської селищної ради восьмого скликання від 30.12.2020.

22. Про внесення змін до структури комунального закладу Ямпільський центр культури і дозвілля Ямпільської селищної ради, затвердженої рішенням п’ятнадцятої сесії Ямпільської селищної ради восьмого скликання від 19.11.2021.

23. Про створення юридичної особи – Центру надання адміністративних послуг Ямпільської селищної ради та затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг Ямпільської селищної ради.

24. Про створення резервного фонду бюджету Ямпільської селищної територіальної громади та затвердження Положення про використання коштів резервного фонду бюджету Ямпільської селищної територіальної громади.

25. Про затвердження Тимчасового положення про використання коштів резервного фонду бюджету Ямпільської селищної територіальної громади в умовах воєнного стану.

26. Про внесення змін до рішення Ямпільської селищної ради від 24.12.2021 «Про бюджет Ямпільської селищної територіальної громади на 2022 рік».

27. Про бюджет Ямпільської селищної територіальної громади на 2023 рік.

28. Про затвердження списку присяжних, які будуть залучатися для розгляду і вирішення справ у Ямпільському районному суді Сумської області.

29. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

30. Про перейменування вулиць в населених пунктах Ямпільської селищної територіальної громади.

31. Про надання в оренду нерухомого майна Сумському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки без проведення аукціону.

32. Про надання згоди на прийняття майна від проєкту Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України.

33. Про включення об’єкта оренди до Переліку першого типу.

34. Про закріплення майна (котельні) на праві господарського відання за комунальним підприємством «Ямпільське» Ямпільської селищної ради.

35. Про продовження терміну дії договору оренди нерухомого майна (приміщення) від 18.03.2021 № 3, укладеного між Шосткинською районною державною адміністрацією та Ямпільською селищною радою.

36. Про закріплення майна на праві господарського відання за комунальним підприємством «Ямпільське» Ямпільської селищної рад.

37. Про надання дозволу на списання майна комунальної власності Ямпільської селищної територіальної громади.

38. Про передачу майна в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству «Ямпільська лікарня» Ямпільської селищної ради.

39. Про передачу майна комунальної власності Ямпільської селищної територіальної громади з балансу Ямпільської селищної ради на баланс фінансового відділу Ямпільської селищної ради.

40. Про внесення змін до рішення першої сесії Ямпільської селищної ради восьмого скликання від 08.12.2020 «Про визначення умов оплати праці Ямпільського селищного голови».

41. Про затвердження структури та загальної чисельності юридичної особи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ямпільської селищної ради.

42. Про затвердження Регламенту юридичної особи відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ямпільської селищної ради.

43. Про хід виконання селищної цільової програми «Регулювання земельних відносин на 2022 рік» на території Ямпільської селищної ради

44. Про розгляд клопотання Дочірнього агролісогосподарського підприємства  «Ямпільський агролісгосп» щодо переведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення у самозалісені землі і надання підприємству для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.

45. Про розгляд клопотання Державного підприємства  «Свеський лісгосп» щодо переведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення у самозалісені землі і передачу із земель комунальної власності в державну власність для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг.

46. Про розгляд заяви ТОВ «Альбіленд» щодо поновлення дії договору оренди  землі від 18 грудня 2017 року.

47. Про розгляд клопотання селянського (фермерського) господарства «Водолій» щодо поновлення терміну дії договору на право тимчасового користування землею (у тому числі на умовах оренди).

48. Про розгляд клопотання ПП «Ямпіль Інвест» щодо поновлення терміну дії договору оренди  землі від 02 серпня 2018 року і внесення змін до нього на території Усоцького старостинського округу

49. Про розгляд заяви Селянського (фермерського) господарства «Промінь» про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на неуспадковані та не переоформлені земельні частки (паї) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Ямпільської селищної ради.

50. Про розгляд клопотання ТОВ «Імшана-Насіння» щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на неуспадковані та непереоформлені земельні частки (паї)

51. Про продаж права оренди на земельних торгах у формі аукціону земельної ділянки житлової та громадської забудови комунальної власності Ямпільської селищної ради площею 0,0051 гектара, кадастровий номер 5925655100:09:003:0011

52. Про продаж права оренди на земельних торгах у формі аукціону земельної ділянки житлової та громадської забудови комунальної власності Ямпільської селищної ради площею 0,0048 гектара, кадастровий номер 5925655100:02:011:0079

53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Ігнатенку В.М. для ведення фермерського господарства площею 1,9400 гектара

54. Про надання дозволу громадянину Насикові Миколі Григоровичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСПП «Авангард»

55. Про надання дозволу громадянці Кацюбі Любові Олексіївні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього САПТ ЗТ «Батьківщина»

56. Про надання дозволу громадянці Денисенко Нелі Григорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього  КСПП «Авангард»

57. Про надання дозволу громадянці Кравцовій Валентині Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього   КСПП Авангард»

58. Про надання дозволу громадянці Кудрявській Тетяні Володимирівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСПП «Авангард»

59. Про надання дозволу громадянці Лаврененко Наталії Яківні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього   КСП «Колос»

60. Про надання дозволу громадянці Манжос Ользі Олександрівні та громадянці Літвіновій Марії Григорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього    КСП «Колос»

61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Старовойту Миколі Дмитровичу в межах колишнього  КСАТ ЗТ «Вперед»

62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Матеко Наталії Миколаївні 01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту, в межах території Ямпільської  селищної ради Шосткинського району Сумської області

63. Про надання дозволу громадянці Науменко І.О. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСПП «Україна»

64. Про надання дозволу громадянці Сергійко Людмилі Федорівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСАТ ЗТ «Вперед»

65. Про надання дозволу громадянину Слесарєву Андрію Володимировичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього  КСПК «Україна»

66. Про надання дозволу громадянам Смирновій Аллі Андріївні, Гончаревській Світлані Андріївні по ½ частині  спадщини кожному на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього  КСПП «Авангард»

67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Бородаю Валерію Андрійовичу ½, громадянину Бородаю Віктору Андрійовичу ½ 01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту, в межах території Ямпільської селищної ради Шосткинського району Сумської області

68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) пай № 151, громадянці Коверсун Ларисі Григорівні (1/2), громадянці Дуплик Людмилі Григорівні (1/2) в межах колишнього КСПП «Авангард» за с. Шатрище території Ямпільської селищної ради Шосткинського району Сумської області

69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) пай № 563, громадянці Кожедуб Валентині Дмитрівні,  громадянину Кожедубу Олександру Станіславовичу в межах колишнього КСПП «Авангард» за с. Шатрище на території Ямпільської  селищної ради Шосткинського району Сумської області

70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) пай № 362, громадянину Хомінічу Михайлу Петровичу в межах колишнього КСП «Колос» за с. Степне території Ямпільської  селищної ради Шосткинського району Сумської області

71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі  (на місцевості) громадянину Хомовненку Євгенію Миколайовичу ½ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Дроздовій Валентині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), у власність

73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Заярній Вірі Анатоліївні ⅓, громадянці Осипенко Надії Анатоліївні ⅓, громадянці Воробйовій Любові Анатоліївні ⅓ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) громадянці Івлєвій Марії Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), у власність

75. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) громадянину Драло Василю Степановичу для ведення особистого селянського господарства у власність

76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Громило Миколі Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянки Макевич Ганні Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

78. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі  (на місцевості) громадянці Ніколаєнко Валентині Федорівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

79. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі  (на місцевості) громадянину Одарченку Віктору Петровичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

80. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Панченко Надії Йосипівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

81. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянину Прохорову Олександру Сергійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину Рябусі Олександру Віталійовичу 1/3, громадянці Рябусі Тетяні Вікторівні 1/3, громадянці Васькович Марії Олександрівні 1/3 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), у власність

83. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) громадянину Самойлову Володимиру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), у власність

84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Гончаровій Наталії Сергіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), у власність

85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Степанюк Любові Василівні  ½, громадянину Міроненко Миколі Васильовичу ½ для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) громадянці Хохол Любові Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), у власність

87. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі  (на місцевості) громадянці Шкутовій Людмилі Іванівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

88. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі  (на місцевості) громадянці Шкутовій Людмилі Іванівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства у власність

89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі  (на місцевості) громадянці Шолік Любові Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), у власність

90. Про внесення змін до рішення 13 сесії 8 скликання Ямпільської селищної ради від 17.09.2021 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянці Матеко Наталії Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва»

91. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 25 Паліївської сільської ради від 16.12.1993 «Про розгляд заяв громадян на приватизацію земельних ділянок»

92. Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії Ямпільської селищної ради сьомого скликання від 28.01.2022 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) пай № 266 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину  Короваєву Володимиру Олексійовичу в межах колишнього САПТ ЗТ «Батьківщина» на території Ямпільської селищної ради Шосткинського району Сумської області»

93. Про внесення змін до рішення двадцять сьомої сесії Степненської сільської ради п’ятого скликання від 21.06.2010 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельні ділянки (державні акти на право власності на земельну ділянку) громадянам Степненської сільської ради»

94. Про розгляд рішення Сумського окружного адміністративного суду справа   № 480/14274/21 від 05 липня 2022 року та заяви громадянки Гордієнко Наталії Олександрівни про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

95. Про розгляд рішення Сумського окружного адміністративного суду справа   № 480/14287/21 від 03 листопада 2022 року та заяви громадянина Гордієнко Олександра Олександровича про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

96. Про розгляд заяви громадянина Дяченка О.С. про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Дяченку Андрія Сергійовича у власність для ведення особистого селянського господарства

97. Про розгляд рішення Сумського окружного адміністративного суду справа   № 480/14278/21 від 19 липня 2022 року  та  заяви громадянина   Дяченка Олега Сергійовича про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

98. Про розгляд рішення Сумського окружного адміністративного суду справа   № 480/2085/22 від 10 жовтня 2022 року  та  заяви громадянки Козюпи Ольги Володимирівни про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

99. Про розгляд заяви громадянки Портної Наталії Григорівні про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

100. Про розгляд заяви громадянина Сенченка Андрія Миколайовича про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

101. Про розгляд рішення Сумського окружного адміністративного суду справа № 480/14172/21 від 19 липня 2022 року та заяви громадянина Ткаченка Костянтина Вікторовича про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

102. Про розгляд рішення Сумського окружного адміністративного суду справа № 480/14153/21 від 30 червня 2022 року  та  заяви громадянки          Ткаченко Анастасії Дмитрівни про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

103. Про розгляд рішення Сумського окружного адміністративного суду справа № 480/14333/21 від 26 вересня 2022 року, ухвали про виправлення описки у судовому рішенні  справа №480/14333/21 від 14 листопада 2022 року та заяви громадянина Федоткіна Володимира Івановича про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

104. Про розгляд рішення Сумського окружного адміністративного суду справа № 480/2088/22 від 24 червня 2022 року та заяви громадянина                    Черкая Володимира Анатолійовича про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

105. Про розгляд заяви громадянина Школьного Сергія Івановича про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

106. Про продаж права оренди на земельних торгах у формі аукціону земельної ділянки для рибогосподарських потреб комунальної власності Ямпільської селищної ради площею 10.7141 гектара, кадастровий номер 5925683500:01:002:0425/

107. Про розгляд клопотання ТОВ «Імшана-Насіння» про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на неуспадковані та не переоформлені земельні частки (паї) і надання дозволу на поновлення терміну дії договорів оренди землі.

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь