Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Масляна» в Ямполі

Дата: 10.03.2019 08:58
Кількість переглядів: 293

09 березня, після Жіночого свята, на центральній площі селища, відбулися народні гуляння з нагоди свята «Масляна».

         Розпочалося свято привітаннями учасників  народного хору «Барвінок» та селищного голови Наталії Цибулько.

         До свята Ямпільська селищна рада, спільно з працівниками районного центру культури і дозвілля підготували цікаві розважальні конкурси, за які мешканці отримували цінні призи. Також була  розіграна лотерея безпрограшна у 100 квитків і традиційний конкурс «Кіт у мішку». Цього разу «котами» були  свинячий окорок, електрочайник,  електропраска.Окорок пышов з аукцыону за 570 гриверь. Влучним стрільцям, усього двом мешканцям які з першого разу влучили в десятку, дев"ятку чи вісімку отримали у подарунок   набір рушників, каструлю. Всього було шість цінних призів, які повинні були переможці  самі ж і вибрати. 

Цікаво пройшов і конкурс з підняття гирі, де переможцем ( 100 підняттів) знову, як і того року, став  мешканець сусіднього села, який отримав у подарунок ковдру, заохочувальний приз-картину за 41 раз підняту гирю- отримав  молодий Ямпільчанин

        Для наймолодших мешканців селища працівники ДНЗ ясла-садок «Малятко» підготували різноманітні конкурси, за які переможці отримували призи, надані Ямпільською селищною радою.Також для малечі працювали батути і продавалася солодка вата і попкорн.

         На святі можна було придбати різноманітну випічку, рум’яні  млинці, запашні шашлики та безкоштовно поласувати свіжозвареним кулішем і компотом.

         Свято завершилося традиційним спалюванням опудала.

         Ямпільська селищна рада щиро вітає всіх дівчаток, юнок, жіночок, бабусь із минулим святом і висловлює глибоку вдячність  всім приватним підприємцям ( Кулику О.О, Морі С.М., Черторизькій В.Л., Петруні Л.Є.. Адаменко А.А., Семанішиній Л.І., Рябуха О.В., Ільченко Н.В.,Слєсар Г.В.,Бакун О.А).,керівникам :  ТОВ «Україна»  Отрошку М.М., ТОВ «ТПК«Агроінвест +» Суховію А.О., ТОВ «Аграй» Разновій З.В.,  ДП Ямпільський Агролісгосп» Котлярову О.Ф., радіокомунікаційних технологій Дорошкевичу Г.Є., ФГ «Промінь» Чудесі В.В.за підтримку, надану допомогу в проведенні свята.

        Хай невичерпним джерелом буде ваша енергія, хай щастя і достаток не полишають ваші оселі, здоров’я не погіршується, успіхи –підвищуються, удача крокує повсюди поруч із вами! Миру, добра, благополуччя і достатку!!! Зі святом всіх!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь