Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Капітальний ремонт покрівлі

Дата: 06.08.2018 09:10
Кількість переглядів: 411

28 липня 2018 року розпочалися роботи з капітального ремонту даху будинку 6 по вул. Заводська. Загальна площа покрівлі будинку 1200 м2.

Це одна із найбільших покрівель в селищі. Капітальний ремонт даху цього будинку планували виконати ще в 2013 році, але запланованих коштів на ремонт покрівлі не вистачило, а надходжень і проплат через управління казначейської служби не було.

У 2017 році ФОП Якименко В.І. виготовила проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт покрівлі загальною вартістю 1 293 587,00 грн., за яку із бюджету селищної ради сплачені кошти в сумі 15 000 грн. За проведення експертизи проектної документації сплатила селищна рада 1 612 грн. У 2017 році Ямпільська селищна рада подала повний пакет документів по зазначеному об»єкту на конкурс проектів, які співфінансуються з ДФРР, але наш проект відхилили, зазначивши, що на капітальний ремонт покрівель кошти із державного регіонального фонду фонду не передбачаються . Тому Ямпільська селищна рада в груді 2017 року, під час формування бюджету на 2018 рік передбачила кошти на капітальний ремонт покрівлі зазначеного будинку в сумі 750 000, 00 грн. Будинок за вказаною адресою введений в експлуатацію в минулому столітті в 1979 році. Термін експлуатації шатрової покрівлі згідно ДБН 25-30 років. Як бачимо, ремонт край необхідний, адже замокають стеля і стіни під час дощів і танення снігу.

Протягом 4-х місяців Ямпільська селищна рада вела перемови з керівниками будівельних організацій, які б виступили підрядниками, але за таку суму, яка передбачена в бюджеті ніхто не хотів братися працювати. Врешті домовилися з приватним підприємством, яке очолює П Мошта. Роботи з капітального ремонту покрівлі планують виконати протягом 2-х місяців.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь