Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисті заходи

Дата: 04.09.2018 09:24
Кількість переглядів: 484

02 вересня 2018 року ямпільчани відзначали 75-річницю визволення селища від німецьких загарбників і водночас святкували друге народження своєї малої, але такої прекрасної і рідної, батьківщини.

         Зранку селище «заполонили» різноманітні батути, гірки, приїхали з різних куточків України підприємці та народні умільці зі своїми товарами.

         Святкування розпочалися о 10-00 годині з футбольного турніру серед дитячих команд та конкурсу малюнку на асфальті « Я люблю своє селище». Через годину товариські матчі з волейболу відбулися серед дорослих, а молодші мешканці селища взяли участь у конкурсно-розважальній програмі, яку підготували і провели працівники Ямпільського ДНЗ ясла-садок «Малятко». Усі дітлахи, учасники конкурсів, отримали призи і солодощі (морозиво). Одночасно зі спортивними змаганнями (з футболу і волейболу) проходили змагання з шахів у парку б-ру Ювілейний. Об 11годині відбулися заходи з покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам-землякам і братської могили воїнам-визволителям. У мітингу взяв участь і народний депутат України Андрій Деркач. О 16 годині розпочала роботу селищна виставка «Твої таланти, Ямполе». На огляд мешканців були представлені оригінальні роботи наших майстрів  вишивки Надії Репех,  Любові Лунга, Оксани Куліш, Ганни Васильченко, Оксани Менькової, Любові Чумак, Ірини Пирогової,  виробів з бісероплетіння Тетяни Абакумової і Аліни Ключко, картин з тіста  Наталії Ліванчук, роботи зі стрічок Наталії Рубан і Катерини Адаменко, ляльки Ірини Фесенко,  Наталії Ольховик та картини, ляльки, прикраси з підручних матеріалів Надії Хоменко. Багато глядачів відзначили майстерність наших мешканців.

         О 18-00 годині розпочалися урочисті  заходи з нагоди свят. З привітальним словом до громади звернулась селищний голова Наталія Цибулько,  перший заступник голови Ямпільської райдержадміністрації Віталій Бойко, голова районної ради Ольга Губар. До урочистих заходів Ямпільська селищна рада долучила працівників Ямпільського районного Центру культури і дозвілля (директор  Любов  Гарбузенко).Вони підготували і дуже майстерно виконали тематичні художні номери, які не могли залишити нікого байдужими. Урочисто, з піднесенням, де з радісними, а де і з журливими нотками в голосі, ведучі заходу Альона Петракова і Роман Давиденко зверталися до присутніх на святі громадян, закликаючи любити і шанувати свій край.

         У наступному виступі селищний голова Наталія Миколаївна ознайомила  мешканців селища із результатами щорічного конкурсу, який проводився з метою заохочення людей творити прекрасне, робити привабливі і чарівні куточки в селищі.

         У номінації «Краща установа селища» перемогу, вдруге поспіль, отримало Ямпільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Сумській області (керівник Олександр Штанюк), територія якого постійно має охайний , привабливий вид; кращою торгівельною точкою за постійне підтримання в чистоті і охайності території, визнане ТОВ «ВЕРТІКС-МОЛЛ» (керівник О. Герега). У номінації «Двір зразкового порядку селища Ямпіль, 2018 р.» комісія одноголосно перемогу віддала оселі Мерцалових Юрія Івановича та Галини Григорівни

( вул..Травнева). Переможцям  у номінаціях вручені таблички з назвами конкурсу і подарунки. Заохочувальні подарунки і подяки за виплекану красу із різнобарвних квітів, створення казкових куточків природи у себе біля будинків і на подвір’ї, отримали Лисенко Г.І., Пилєва Л.М., Шпак О.В.

 ( вул. Вишнева), Нечай Є.Й. (вул. Ботанічна), Хоменко Н.А. (вул. Спасо-Преображенська), Погребнова О.В. (вул. Незалежна), Кружилова В.І. (пров. Неплюєва).

         Вперше у цьому році селищна рада разом із подяками, вручила подарунки народним умільцям, майстриням із вишивання Н. Репех,                       Г. Васильченко, О. Меньковій, з бісероплетіння – Т. Абакумовій і А. Ключко, з виготовлення ляльок – І. Фесенко та Н. Ольховик.

         За перемогу у футбольному матчі  команду «Полісся» селищний голова нагородила грамотою і вручила 2 м’ячі, а волейбольній команді – грамоту і продуктовий набір.

         До селищного свята Ямпільська селищна рада замовила сувенірні чашки із кераміки, які були вручені разом з подяками приватним підприємцям, які постійно підтримують громаду у соціально-економічному та культурному розвитку – О. Бондарю, С. Завгородній, С. Морі, В. Черторижській, Л.Петруні, Н.Демич; керівникам підприємств: генеральному директору ТОВ «Водолій-БС» В. Сахошку, директору ДАП «Ямпільський агролісгосп» О. Котлярову, директору телекомунікаційних технологій

Є. Дорошкевичу, керівникам сільськогосподарських підприємств «Агроінвест+» А. Суховею та «Аграй» З. Радновій та почесним гостям на селищному святі.

         Ямпільський селищний голова вручила цінні подарунки найстарішому мешканцю селища – Биндюг Наталії Василівні, 1922 року народження, наймолодшій дитині Лізі, яка народилася 21.08.2018 року в родині Підлісного Дмитра і Олени, найстарішій подружній парі селища – подружжю Жук Єфросинії Сергіївні і Олексію Андрійовичу, які прожили в шлюбі більше 55 років, молодому подружжю – Мерцалових Дмитру і Ользі, які ступили на весільний рушник 10 серпня 2018 року.

         Також, до свята були виготовлені сувенірні керамічні тарілки на підставках переможцям конкурсу з вишивання та бісероплетіння.

         Особливі сувеніри від громади, з нагоди Дня селища Ямпіль були вручені народному депутату України А.Деркачу, за підтримки якого проходять святкові заходи,  який постійно переймається проблемами селища, надає допомогу у вирішенні Програми соціально-економічного розвитку Ямпільської громади, не забуває відзначити кращих мешканців і привітати з професійними святами працівників державних установ.

         І цього разу на свято селища Ямпіль він запросив одного із кращих кавер гуртів «POZITIVE BAND», діджея DAVAY Brothers  та телеведучого Євгенія Баркова, які до першої години ночі влаштовували мешканцям феєричну розважальну програму і дискотеку з приголомшливими спецефектами.

         Святковий салют «розквітнув» над селищем о 21 годині, чим визвав схвальні  та захоплені крики радості присутніх. Багато мешканців селища і гості змогли безкоштовно посмакувати пшоняною кашею і компотом із яблук, приготовленими працівниками ДНЗ ясла-садок «Малятко» (завідуюча Ю. Мерцалова). Ну а шашлики, борошняні вироби на любий смак можна було придбати у приватних підприємців, які вели вуличну торгівлю.

         Святкові заходи завершилися, залишаючи в пам’яті мешканців спогади, які ще довго будуть гріти душу.

         Ямпільська селищна рада висловлює глибоку вдячність усім  людям за підтримку і допомогу.

 

Хай доля буде ласкава до вас

Дарує щасливе і довге життя,

Міцного здоров’я і мирного неба,

І просто людського тепла!!!

Зі святами!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь