Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Депутати селищної ради погодили важливі соціально-економічні питання

Дата: 10.02.2021 09:53
Кількість переглядів: 1145

 

5 лютого відбулася п’ята позачергова сесія селищної ради восьмого скликання, яку провела селищний голова Ольга Губар.

Всі питання порядку денного було розглянуто та опрацьовано профільними постійними комісіями селищної ради. Загалом на розгляд сесії було винесено 111 питань порядку денного.

Депутати затвердили план роботи Ямпільської селищної ради восьмого скликання на 2021 рік, звіт про виконання селищного бюджету та сільських бюджетів за минулий рік, ініціювали розробку Стратегії сталого розвитку Ямпільської селищної територіальної громади на 2021-2027 роки, уповноважили старост на вчинення нотаріальних дій на території Ямпільської селищної територіальної громади, прийняли рішення щодо забезпечення харчуванням дітей у закладах загальної середньої освіти, затвердили селищну цільову програму «Безпечне та якісне харчування в закладах освіти Ямпільської селищної ради на 2021 рік».

         З метою підвищення рівня інвестиційної привабливості населених пунктів Ямпільської селищної територіальної громади через створення сприятливих умов для залучення інвестицій в економіку затверджено Програму залучення інвестицій та поліпшення інвестиційного клімату в Ямпільській селищній територіальній громаді на 2021-2023 роки.

         Внесено зміни до бюджету Ямпільської селищної територіальної громади, Програми розвитку надання медичної допомоги населенню комунальним некомерційним підприємством «Ямпільська лікарня» Ямпільської селищної ради на 2021 рік, селищної цільової програми „Житлово-комунальне господарство та благоустрій населених пунктів на  2021 рік”, рішення першої сесії Ямпільської селищної ради восьмого скликання від 08.12.2020 «Про затвердження структури виконавчих органів Ямпільської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

         Прийнято рішення про утворення Цільового фонду у складі спеціального фонду бюджету Ямпільської селищної територіальної громади. Це дасть змогу надходження додаткових фінансових ресурсів до спеціального фонду бюджету громади для фінансування видатків щодо вирішення питань соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та інших заходів на території громади.

         В процесі роботи депутати розглянули ряд комунальних питань, зокрема, погодили прийняття окремого індивідуально визначеного майна Ямпільського районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю, Ямпільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ямпільського районного територіального центру надання соціальних послуг з державної власності в комунальну власність Ямпільської селищної територіальної громади, погодили прийняття окремого індивідуально визначеного майна (транспортні засоби) спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Шосткинського району у комунальну власність Ямпільської селищної територіальної громади, розглянули інші комунальні питання.

         Рішенням сесії у зв’язку з реорганізацією приєднано Білицький, Грем’яцький, Паліївський, Воздвиженський, Шатрищенський, Усоцький сільські клуби  до Ямпільського центру культури і дозвілля Ямпільської селищної ради.

Прийнято відповідні рішення з земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь