Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День селища Ямпіль

Дата: 01.09.2019 11:13
Кількість переглядів: 321

31 серпня Ямпільчани святкували народження своєї маленької батьківщини.

            Традиційно, святкування розпочалися зі спортивних заходів: на спортивному майданчику в центрі селища одночасно проходили змагання з волейболу і футболу.

            У товариському турнірі з волейболу, окрім 2-х команд селища, взяли участь і спортсмени Березівської ОТГ. А  до матчу по футболу долучилися і спортсмени з с. Імшана. У ході розіграних матчів перемогу у волейбольному турнірі здобула команда Ямполя  , друге місце у команди «Мічурінець» с. Шевченкове Глухівського р-ну, третє виборола ямпільська команда №2. Спортсмени з с. Береза посіли четверту сходинку.

            Усі команди переможці отримали грамоти від селищного голови Наталії Цибулько і подарунки. Подяками селищного голови відзначені кращі гравці команд. У футболі переможцями стала команда ямпільська команда. . Усім гравцям від селищної ради вручені подарунки та морозиво.

            З 9-00 години на центральній площі і пішохідній зоні розгорнули роботу підприємці з гірками, батутами, «пауками», каруселями. Від імені народного депутата Андрія Деркача батут і гірка, які належать ПП Лукашу Д.І., працювали безкоштовно.

            Йшла торгівля попкорном і солодкою ватою. Але найважливіше  - безкоштовно роздавали кольорове морозиво, яке надав   А. Деркач. Працювали  і дві фотозони, де бажаючі отримували зразу  ж фото на згадку.

            Великий інтерес викликав дитячий паровозик, до якого зразу ж утворилося велика черга дітлахів, які жадали проїхати на ньому по бульвару Ювілейний.

            Працівники ДНЗ ясла-садок «Малятко» роздавали повітряні кульки – дарунки від народного депутата Андрія Деркача. А вечірньої години всі безкоштовно смакували куліш, запиваючи запашним чаєм, який приготували, на замовлення Ямпільської селищної ради, кухарі ДНЗ ясла-садок «Малятко». З 15-00 години працювала виставка-конкурс «Твої таланти, Ямполе!», де мешканки селища, жіночки, своїми майстерними творами дарували насолоду глядачам. Цьогоріч переможцями конкурсу стали Рожок Валентина Григорівна та Абакумова Тетяна Миколаївна у номінації «Краща майстриня різноманітного жанру 2019 р.», Менькова Оксана Вікторівна та Зубошевська Ганна Миколаївна у номінації «Краща вишивальниця селища 2019 р.», Гребенюк Галина Анатоліївна та Сдвижкова Ірина Олександрівна у номінації «Краща майстриня з бісероплетіння 2019 р.» та Симоненко Наталія Володимирівна у номінації «Краща майстриня виробів зі стрічок 2019 р.» Усі майстрині отримали подяки і подарунки від селищної ради. Також нагородили і наймолодшу учасницю конкурсу – Лях Валерію- за гарні вироби.

            Підводячи підсумки щорічного конкурсу садиб, установ, торгівельних точок, Наталія Миколаївна зазначила, що в цьому році господарів чудових куточків ще стало більше і дуже важко визначити було переможців. Але все ж таки місця розподілили. У номінації «Двір зразкового порядку 2019» І місце отримало подвір’я Краснощок Юлії і Володимира (вул. Поліська), ІІ місце – Нечай Євгенії (вул. Ботанічна) і Лисенко Галини і Євгенія (вул. Вишнева), ІІІ місця дісталися Погребновій Олені і Валерію, Бодаєвій Галині і Мерцаловій Галині та Юрію. Усі господарі охайних садиб і присадибних ділянок , які вклали багато праці для створення «неземної» краси, отримали пам’ятні таблички і подарунки-сувеніри. Порадувала сюрпризом Євгенія Йосипівна Нечай, яка підготувала  селищній раді чудовий витвір кулінарного шедевру - святковий торт, який був неперевершеним і на смак.

            В урочистих заходах, які почалися о 18-00 годині, з вітальним словом до присутніх звернулись Ямпільський селищний голова Наталія Цибулько, перший заступник голови Ямпільської райдержадміністрації  Віталій Бойко, від районної ради Валентина Яструб. Наталія Миколаївна сердечно привітала свою громаду з днем народження рідного краю, вручила подяки і цінні подарунки за підтримку в роботі, допомогу у виконанні завдань програми соціального та економічного розвитку територіальної громади, наступним керівникам і приватним підприємцям:

ТОВ «Аграй» (керівник Ігор Сивинський), ТОВ «ТПК «Агроінвест+» (керівник Андрій Суховей), Дорошкевичу Георгію Євгенійовичу (керівник ТОВ «ЕДЕЛЬВЕЙС», директору ПП «Ямпіль-Буд» Мошті Петру Миколайовичу, ПП Черторижській Валентині, Світлані Морі, Світлані Завгородній, Аллі Адаменко, Любі Петруні; Оганесу Петросяну була вручена подяка і на прохання мешканців, які залюбки смакують хлібобулочні вироби місцевого товаровиробника.

        Вручені цінні подарунки і найстарішій мешканці селища Биндюг Наталії Василівні та  батькам наймолодшого, народженому в серпні –Цит Єгора  Андрійовича, найстаршому подружжю Жук Тамарі Сергіївні та Олексію Андрійовичу та наймолодшій подружній парі - Жук Олександру Олександровичу та Ользі  Ігорівні.

            Дуже змістовний і насичений концерт підготували працівники Ямпільського районного центру культури і дозвілля, який тривав більше 2-х годин.

               Зумів привітати мешканців селища і всіх присутніх зі святом  народний депутат Андрій Деркач, який прибув в селище вечірньої пори. Андрій Леонідович подякував людям за довіру, яку висловили ямпільчани та побажав процвітання селищу. До слова, привітання від Андрія Деркача протягом дня  неодноразово «з»являлися» в небі –був запущений літаючий прилад з плакатом-привітанням,-що теж порадувало громадян.

            У вечірньому небі о 21-30 розцвів святковий, на сто пострілів, салют на честь дня народження селища.

            Продовжила святкові заходи молодіжна дискотека.

 Ямпільська селищна рада  щиро вітає всіх мешканців зі святом, дякує всім, хто надав допомогу у проведенні заходу,  і бажає:

    Хай щастя завжди супроводжує  вас,

   Людська повага й шана не минають,

   А ваші мрії й працю повсякчас

   Лиш успіхи та визнання вінчають!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь