Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої групи

Дата: 23.01.2020 11:48
Кількість переглядів: 415

22 січня 2020 року відбулося перше засідання робочої групи, створеної розпорядженням селищного голови  від 09.01.2020 №04-ОД , з питань визначення норм вивезення побутових  відходів.

         Порядок визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів проводиться відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про відходи», постанови КМУ від 10.12.2008 №1070 «Про затвердження правил надання послуг з вивезення побутових відходів», Наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 30.07.2010 №259 «Про затвердження Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів».

         Метою робочої групи є: розроблення розрахункового звіту, де заактувати коли, скільки і куди вивезене сміття, обрахування  норми вивезення побутових відходів. На виконання вимог Закону України про житлово-комунальне господарство, розрахунок оплати за вивезення відходів повинен буде проводитися не в залежності від м2 квартири (як діє нині), а від кількості осіб, зареєстрованих в квартирі.

         Протягом 1,5 години члени робочої групи ознайомлювалися зі змінами в законодавстві, методикою розрахунків, визначали маршрути рейсів і кількість ресурсів на маршрутах, призначали відповідальних за перевірку зважування рейсів і графік проведення зважування побутових відходів.

         Згідно Наказу Міністерства з питань ЖКГ від 30.07.2010 р. №259 для проведення вимірювання кількості побутових відходів обирають житлові будинки, адміністративні і громадські установи, магазини, ринки, кафе, АЗС, лікарні, поліклініки, школи, ДНЗ тощо.

         Вимірювання кількості побутових відходів проводять протягом 4-х сезонів року. Але Законом передбачено (як у нашому випадку!) проведення прискореним методом- протягом 7 діб одного сезону ,незалежно від періодичності  збирання та перевезення ТПВ- вимірювання кількості побутових відходів. Робоча група вирішила протягом ближчих 7 днів розпочати вимірювання кількості відходів із маршрутів, які здійснюватимуть одночасно  2-ма транспортними засобами: автомобілем САЗ 3575 і трактором Беларус 872.2.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь