Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Друге засідання виконкому

Дата: 31.01.2018 13:10
Кількість переглядів: 336

30 січня 2018 року відбулося 2-е засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради. У роботі взяли участь 4 члени виконавчого комітету із семи, генеральний директор ТОВ «Водолій-БС» Сахошко В.В., завідуюча ДНЗ ясла-садок «Малятко»  Мерцалова Ю.С., спеціаліст І категорії Кривущенко О.О. На засіданні розглянули питання по коригуванню тарифів на утримання будинків і  споруд та прибудинкової території. Генеральний директор ТОВ «Водолій-БС» пояснив розрахунок обґрунтування витрат тарифів, зазначивши, що  збільшенню підлягають лише 3 складові: заробітна плата, витрати на електроенергію і паливо мастильні матеріали. Члени виконкому підтримали економічне обґрунтування витрат і прийняли рішення про встановлення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення і введення їх в дію з 01.03.2018 р. Також заслухали інформацію завідуючої ДНЗ ясла-садок «Малятко» щодо розгляду листа завідуючої Ямпільським відділенням ДУ «Сумський обласний лабораторний центр…» Камчатної Г.П. щодо проведення перевірки у закладі.

            Ці два питання досить детально розглянуті членами виконавчого комітету, досліджені усі результати і прийняті обґрунтовані рішення. Уважно розглянуте питання  і про роботу виконавчого комітету щодо звернень громадян у 2017 році та про виконання розпоряджень голови РДА «Про стан виконавської дисципліни…». По цим питанням робота ведеться  згідно законодавства, порушень не зазначено, усі звернення та розпорядження  розглянуті в терміни, без порушень.

            На засіданні були затверджені акти прийому-передачі до комунальної власності Ямпільської селищної ради двох житлових будинків за адресою Красняка, 15 і Бузкова, 11, визначений перелік видів громадських робіт, що мають суспільно-корисну спрямованість і розглянули акт перевірки щодо здійснення виконкомом Ямпільської селищної ради делегованих повноважень у сфері соціального захисту населення.

        Більш детально з рішеннями можна буде ознайомитися на офіційному веб-сайті селищної ради в рубриці «Рішення виконавчого комітету».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь