Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чищення доріг

Дата: 23.03.2018 14:26
Кількість переглядів: 355

Цього року зима «подарувала» нам ще один місяць снігопадів і заметів: березень   «радував» усіх і ожеледицею, і кучугурами, і морозами. Сніги регулярно засипали дороги і тротуари. У наших 9 населених пунктів налічується 52 вулиці, 1 бульвар, 9 провулків і чимало алей  у парках і тротуарів . Розчистити зразу ж все і скрізь не можливо. Наш трактор старенький і малопотужний, призначений для розчищення від снігу  лише тротуарів , не зміг цьогоріч справитися з таким навантаженням, тому попросили допомоги в керівників сільгосппідприємств, які працюють на території Ямпільської селищної ради, Отрошка Миколи Миколайовича, Рибалки Михайла Петровича, Петракової Валентини Іванівни. Велика вдячність цим керівникам, які  надали техніку і допомогли справитися зі сніговими заметами. Також не відмовив у наданні техніки для чищення доріг і директор ДАП «Ямпільський агролісгосп» Котляров Олексій Федорович. На чищення під’їздних шляхів  до сіл Ольгине, Ростов залучали, навіть, дизельний трактор ДТ-75 депутата селищної ради Бондаря Олександра Єгоровича. На Красному Куті вулиці від переметів розчищала техніка Глухівської ДЕД «Сумиоблавтодору».

 Лише в березні за чищення доріг (не враховуючи  допомоги керівників) із бюджету селищної ради сплачені близько 20 000 грн. коштів, що  більше ніж за 2 попередні роки. А всього за зимовий період на чищення доріг використано 30 466 грн. і 5325,60 грн. на посипання доріг піщаною сумішшю (1 машина).

        Ямпільська селищна рада ще раз висловлює подяку всім , хто не був байдужим до «снігової проблеми», адже без підтримки ми б не вистояли в цій «битві».

       Зважаючи на майбутні снігові колапси, селищна рада в цьому році, в листопаді,  планує придбати більш потужний трактор МТЗ-892, на що у бюджеті вже передбачені кошти в сумі 533 000,00 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь