Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Восьме засідання виконкому

Дата: 18.07.2018 14:38
Кількість переглядів: 446

17 липня 2018 року о 10-00 годині, в приміщенні Ямпільської селищної ради відбулося 8 засідання виконавчого комітету селищної ради. У роботі засідання взяли участь  7 членів виконкому, головний бухгалтер селищної ради Соломко О. та спеціаліст по роботі з молоддю та спорту Кривущенко О. На розгляд виконкому винесені 15 питань.

            Протягом 2-х годин члени виконкому розглянули питання про роботу зі зверненнями громадян у І півріччі 2018 року, про виконавську дисципліну, заслухали інформації головного бухгалтера селищної ради про виконання бюджету та  заступника селищного голови Кучерноса Ю. про стан підготовки закладів соціальної сфери та житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.  Селищний голова Цибулько Н. проінформувала про виконання Програми соціально-економічного розвитку. Спеціаліст І категорії Кривущенко О. розповіла про організацію та проведену роботу щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території ради, про заходи із відзначення 27 – річниці незалежності України і подала 2 клопотання про встановлення опіки над майном недієздатної особи та про затвердження подання органу опіки і піклування про можливість виконувати обов’язки опікуна над недієздатною особою.

            Члени виконавчого комітету затвердили результати конкурсу з визначення Виконавця надання послуг в будинку 4 по вул. 75 Гвардійської дивізії та робочий проект «Капітальний ремонт центрального водопроводу по вул. Калинова в смт Ямпіль», зареєстрували зміни до колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом ДАП «Ямпільський агролісгосп».

            Більш детальна інформація буде розміщена на офіційному веб-сайті Ямпільської селищної ради в розділі «Рішення виконкому».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь