Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Капітальний ремонт дороги по вул. Шкільна

Дата: 16.03.2020 16:05
Кількість переглядів: 297

З 16 березня розпочалися підготовчі роботи по здійсненню капітального ремонту асфальтного покриття на дорозі по вул. Шкільна в смт Ямпіль. У 2019 році був виготовлений проєкт, отриманий експертний звіт, адже планували здійснити капітальний ремонт дороги за кошти державного бюджету, виділені  ще Урядом Гройсмана. Але кошти так і не надійшли до селищного бюджету.

         Проєктом передбачений комплекс заходів, який призначений для покращення транспортно-експлуатаційних показників дороги за рахунок  підсилення існуючого дорожнього одягу з вирівнюванням повздовжнього профілю, коригування поперечних профілів, вдосконалення системи водовідведення з проїжджої частини. У ході реалізації проєкту буде здійснено капітальний ремонт дороги протяжністю 290 м і установлено тротуар, від повороту вул. Спасо-Преображенська до існуючого тротуару по вул. Шкільна, протяжністю 150 м і шириною 2 м. Капітальний ремонт тротуару дасть можливість мешканцям – і дорослим, і дітям – безпечно(не проїжджою частиною !) пересуватися в напрямку  до школи. Початок дороги буде звужений до 9,4 м, а потім  до 7,4 м. Для транспортних засобів із початку вулиці Шкільна буде облаштована парковка.

         Першочергово підрядна організація з м. Шостка ТОВ «Прогноз» (керівник Белясник В.І.) установить бортові камені і бетонні поребрики на бетонній основі, а потім займуться улаштуванням вирівнювального шару з асфальтної суміші із застосуванням укладальників асфальтобетону. Кінцевим етапом буде улаштування покриття товщиною 4см з гарячих асфальтобетонних сумішей і влаштування нового тротуарного покриття  з асфальтобетону. При здійсненні капітального ремонту проєктом передбачено пониження або підняття люків колодязів підземних комунікацій. Загальна тривалість будівництва  - 1 місяць,  а вартість будівництва, згідно кошторисної документації, 1 166 974,00 грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь