Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкриття ялинки

Дата: 19.12.2019 16:24
Кількість переглядів: 353

18 грудня 2019 року на центральній площі селища прикрасили новорічними іграшками, дощиком та гірляндами лісову гостю, яка буде милувати око перехожих до 14.01.2020 р. Працівники селищної ради, з метою привабливості заходів і зацікавленості діточок, виготовили безліч казкових героїв із утеплювача, новорічну привітальну листівку і придбали надувних Діда Мороза та Снігурку з підсвітлювачами. Гадаємо, що композиції стануть місцем для проведення фотографувань і не будуть пошкоджені нашими мешканцями та гостями селища.

А урочисте відкриття селищної ялинки відбулося 19 грудня. Наймолодших мешканців селища та їх рідних вітали Дід Мороз, Снігуронька та інші казкові персонажі.

 Працівники РЦКД провели з малюками різноманітні дитячі розваги, поводили хороводи, поспівали пісень. Весело  і жваво розпочалися новорічні свята в селищі.

Цьогоріч  третю частину прикрас на ялинку придбав директор ТОВ «Едельвейс» Дорошкевич Георгій, святковий дощик надав ПП Рябуха Микола. Надувні постаті допоміг придбати директор ТОВ «Агроінвест+», який перерахував до бюджету селищної ради 3000,00 грн.

Придбання новорічної красуні, її доставка та прикрашення із залученням спецтехніки , придбання матеріалів для підключення електричних гірлянд і казкових героїв обійшлися бюджету селищної ради  в суму майже 9000,00 грн.

Солодощі до всіх святкових новорічних та різдвяних заходів, які проводитиме селищна рада та працівники закладів культури, підпорядковані селищній раді, надали ПП Мора Світлана, Черторижська Валентина, Завгородня Світлана, Шеремереєвич Юлія, Зибіна Раїса, Грибач Тамара, Ніконов Василь. Призи для святкових заходів надали  Деміч Ніна та  Петруня Любов.

Ямпільська селищна рада щиро вітає всіх із новорічними та різдвяними святами, висловлює глибоку вдячність  небайдужим підприємцям за активну участь у житті селища, порозуміння проблем селищної ради.

Хай завжди щастить Вам, добрі люди! Успіхів у праці та в особистому житті!.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь