Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча зустріч по опрацюванню проєктів рішень про встановлення ставок місцевих податків та зборів

Дата: 19.04.2021 10:34
Кількість переглядів: 926

 

Фото без описуПроведено робочу зустріч з метою обговорення проєктів рішень про встановлення місцевих податків та зборів на 2022 рік, а саме ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставок єдиного податку та земельного податку.

На зустрічі обговорено питання встановлення оптимальних ставок по місцевих податках і зборах. При створенні Ямпільської селищної територіальної громади об’єднано 8 місцевих рад, тому особливу увагу в ході зустрічі було приділено порівнянню діючих ставок по кожному старостинському округу та виведенню середніх ставок, які будуть застосовуватись на усій території громади.

Було наголошено на важливості питання наповнення бюджету Ямпільської селищної територіальної громади, в тому числі за рахунок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, єдиного податку та земельного податку.  Присутніх було проінформовано про стан виконання бюджету громади й основні завдання щодо його виконання, також проаналізовано стан сплати податків в розрізі джерел.

Під час заходу обговорено проблеми та перспективи зміцнення податкової бази бюджету громади в умовах децентралізації. Також було наголошено на необхідності пошуку резервів наповнення бюджету громади, покращення ефективності адміністрування місцевих податків і зборів.

Присутні ознайомлені з законодавчими вимогами щодо прийняття рішень про встановлення місцевих податків і зборів на 2022 рік та з регуляторними процедурами під час прийняття регуляторних актів.

За результатами зустрічі надано доручення розробити проєкти рішень про встановлення ставок місцевих податків та зборів на 2022 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь