Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 квітня під головуванням селищного голови Ольги Губар відбулося пленарне засідання восьмої сесії восьмого скликання  селищної ради

Дата: 23.04.2021 15:44
Кількість переглядів: 827

 

На засіданні сесії був присутній депутат Шосткинської районної ради Віктор Хохлов, який очолює постійну комісію з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово-комунального господарства та підприємництва.

         Депутат проінформував про співпрацю Шосткинської районної ради з громадами.

На розгляд  сесії було винесено 64 питання.

Під час сесії депутати внесли зміни до селищних програм: комплексної програми соціального захисту населення на 2021 рік; цільової програми «Житлово-комунальне господарство та благоустрій населених пунктів на  2021 рік» та цільової програми «Природоохоронні заходи місцевого значення на період 2021 року».

Прийняті рішення: про утворення Центру надання адміністративних послуг Ямпільської селищної ради; про затвердження акту приймання-передачі окремого індивідуально визначеного майна відділу освіти; про надання дозволу на видобування піску для власних потреб; про передачу майна комунальної власності Ямпільської селищної територіальної громади з балансу Ямпільської селищної ради на баланс відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської селищної ради.

Внесені зміни до Положення та структури  комунальної установи «Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг» Ямпільської селищної ради.

Відповідно до чинного законодавства розглянуто ряд земельних питань у зв’язку зі зверненнями, що надійшли до селищної ради від громадян та сільськогосподарських підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь