Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЯМПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 28.04.2021 13:00
Кількість переглядів: 873

 

28 квітня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради, яке пройшло під головуванням Ямпільської селищної голови Губар Ольги Костянтинівни.

На засідання внесено двадцять  питаннь порядку денного.

Членами виконкому підтримано прийняття рішень про надання соціальних послуг жителям громади.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет було заслуховано інформацію про стан роботи зі зверненнями громадян за І квартал 2021 року та інформацію про організацію та святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Також було прийняті рішення про утворення селищної  евакуаційної комісії; про закріплення територiї обслуговування за закладами загальної середньої та дошкiльної освiти Ямпільської селищної ради; про умови проведення конкурсу з визначення виконавця послуг зі збирання та вивезення побутових відходів на території  Ямпільської селищної ради.

За пропозицією батьківського комітету КЗ Ямпільський ЦДЮТ (89 чол.) було прийнято рішення про встановлення батьківської плати з 01 травня 2021 року в комунальному закладі Ямпільський Центр дитячої та юнацької творчості Ямпільської селищної ради.

За результатами проведеного голосування  мешканцями Ямпільської селищної ради, якими було віддано переважну більшість голосів за повне закриття бульвару Ювілейний для автотранспорту, на засіданні виконкому було затверджено Схему розташування дорожніх знаків (3.21. «В'їзд заборонено») біля Ямпільського центру культури і дозвілля по пров. Кірова та біля будинку № 52 по вул. Спасо-Преображенська.

Окрім того, розглянуто електронну петицію «Щодо суворої заборони спалювання трави в межах смт Ямпіль Сумської області та введення реального контролю для недопущення порушень». За результатами розгляду було прийнято рішення доручити відділу житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою, комунальної власності та земельних відносин Ямпільської селищної ради, у межах повноважень, визначених чинним законодавством України при розробці Правил благоустрою територій населених пунктів Ямпільської селищної територіальної громади врахувати вимоги викладені у петиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь