Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЯМПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 02.08.2021 10:30
Кількість переглядів: 612

 

 

Фото без опису30 липня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради, яке пройшло під головуванням Ямпільського селищного голови Губар Ольги Костянтинівни.

На засідання було внесено 20 питань порядку денного.

Затверджено для МПП «АГРОТЕХ» тариф з централізованого водопостачання для споживачів с. Привокзальне за 1 м. кубічний для населення – 31. 60 грн., що становить на 1.40 грн. менше в порівняні з попереднім.

 Членами виконкому було схвалено проєкт звіту про виконання бюджету Ямпільської селищної територіальної громади за перше півріччя 2021 року, затверджено акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

На підставі актів обстеження технічного стану житлового фонду та побутових будівель і споруд КСП «Воздвиженське» визнано вищезазначені будівлі непридатними для проживання та експлуатації у зв’язку з тим, що вони повністю зруйновані.

Затверджено Порядок ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку та учнів, які проживають на території Ямпільської селищної територіальної громади.

Підтримано рішення про надання соціальних послуг жителям громади, надано дозвіл на встановлення опіки та надання статусу дитини-сироти.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет було заслухано інформацію про стан роботи зі зверненнями громадян за перше півріччя 2021 року, про заходи по відзначенню на території Ямпільської селищної територіальної громади Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, про підготовку підприємств, установ та організацій на території Ямпільської селищної ради до роботи в осінньо-зимовій період 2021-2022 років та затверджено відповідні заходи з даного питання.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь