Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект «Інноваційний прорив»

Дата: 22.09.2021 09:22
Кількість переглядів: 432

Фото без опису         Ямпільською селищною радою в рамках укладеного Меморандуму про співробітництво між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та ГО «Центр освітніх реформ «Наші діти» взято участь у Всеукраїнському проєкті з подолання цифрової освітньої нерівності  в Україні «Інноваційний прорив». 

Фахівці та педагогічні працівники відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської селищної ради взяли активну участь у впровадженні сучасних електронних освітніх  ресурсів у навчальному процесі Нової Української Школи.

За результатами співпраці Громадською організацією «Центр освітніх реформ «Наші діти»» відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської селищної ради надані безкоштовно електронні  засоби  навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент KM MEDIA Ed Profi» для:

  1. 2-го класу Нової Української Школи (мультимедійний веб-ресурс до 7-ми освітніх галузей в комплекті з кодом доступу)  - 2 шт.
  2. 3-го класу Нової Української Школи (мультимедійний веб-ресурс до 7-ми освітніх галузей в комплекті з кодом доступу)  - 2 шт.
  3. 4-го класу Нової Української Школи (мультимедійний веб-ресурс до 7-ми освітніх галузей в комплекті з кодом доступу)  - 2 шт.

Загальна вартість комплектів склала 213000,00 гривень.

Дидактичний мультимедійний контент для початкової школи «KM Media ED Profi»» – це різнопланові відео та анімації для організації освітнього процесу в 1-4 класах на всіх етапах уроку для досягнення мети заняття. Відеосюжети ретельно систематизовано відповідно до навчальних тем, але учитель може сам обрати відео відповідно до теми уроку та поурочного плану для відтворення актуалізації опорних знань і вмінь, з метою закріплення навчального матеріалу тощо. Відео легко інтегруються та мають потенціал до використання при міжпредметних зв’язках. За потреби учитель користується функцією «пауза» для більш детального усвідомлення навчального відеофрагмента. Сюжети відео призначені не лише для перегляду, а й містять питання для обговорення, творчі завдання та пропозиції. Використання мульти­медійного контенту на будь-якому уроці сприятиме розвитку критичного мислення, покращенню уваги та спостережливості, розвитку уяви, фан­тазії та творчих здібностей і спонукатиме до проведення різноманітних досліджень. Більш ніж достатня кількість завдань у вигляді дидактичних ігор, усних вправ з мови й математики та інших освітніх галузей допоможуть учителю у цікавій формі закріпити вміння та навички, розвинути та поглибити знання з навчальних тем.

Для того, щоб учителям опанувати програмне забезпечення та легше зорієнтуватися у великій кількості дидактичних різнопланових відео, фахівцями асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та ГО «Центр освітніх реформ «Наші діти» будуть проведені відповідні навчання,  в тому числі і узгодження календарно-тематичного планування з мультимедійним контентом.

Для перших класів відділом освіти, молоді та спорту  Ямпільської селищної ради придбані 3 дидактичні мультимедійні контенти «KM MEDIA Ed Profi» за рахунок коштів державної субвенції та селищного бюджету загальною вартістю 49909 гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь