Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчання

Дата: 01.10.2021 13:54
Кількість переглядів: 1212

Фото без описуПеред початком опалювального сезону актуальним є питання проведення щорічного спеціального навчання з питань охорони праці, пожежної безпеки, безпеки життєдіяльності операторів та машиністів (кочегарів) котелень.

Для успішної професійної діяльності людей даних професій необхідні ґрунтовні знання про будову, порядок експлуатації та обслуговування котлів, вивчення способів попередження і ліквідації несправностей, аварій; правил і норм безпеки і виробничої санітарії, протипожежного захисту тощо.

Відділ освіти, молоді та спорту Ямпільської селищної ради відповідно до п. 4 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці (НПАОП 0.00-4.12-05) регулярно організовує навчання та перевірку знань з питань охорони праці, пожежної безпеки, безпеки життєдіяльності з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов’язків зазначених працівників.

Цього року 01 жовтня, з дотриманням протиепідемічних заходів та використанням засобів індивідуального захисту пройшли відповідне навчання та перевірку знань 18 кочегарів закладів освіти Ямпільської селищної ради, що експлуатують котли, які працюють на твердому паливі. Під час лекцій особливу увагу було звернено на протипожежну безпеку під час експлуатації різних типів котлів, на ризики та основні види небезпеки для обслуговуючого персоналу тощо. Перевірка знань була проведена відповідною комісією. Слухачі, які підвищили свою кваліфікацію, здобули та відновили необхідні знання та навики роботи, днями отримають відповідне посвідчення та допуск до виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь