Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Дня Святого Миколая

Дата: 18.12.2021 08:11
Кількість переглядів: 475

 

17 грудня в комунальній установі  «Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг» Ямпільської селищної ради відбулося святкування Дня Святого Миколая.
Напередодні довгоочікуваного свята, дітей  теплими привітаннями  та солодкими подарунками від народного депутата України політичної партії  «Наш  край» Андрія  Деркача  привітала Ямпільський селищний голова – Ольга  Губар.
Несподіваним та приємним сюрпризом для всіх присутніх був приїзд Пастера Церкви Християн Віри Євангельської  Василя Дворецького, який подарував  дітям  подарунки.
Також до свята долучилися  вихованці комунального закладу «Ямпільської станції юних натуралістів» Ямпільської селищної ради  та комунального закладу «Ямпільського Центру дитячої та юнацької творчості» Ямпільської селищної ради, які виготовили для дітей солодкі подарунки та сувеніри.
         Працювала виставка художньо-прикладного мистецтва “Зимові фантазії». На виставку були представлені роботи від 15дітей з інвалідністю з Ямпільської та Дружбівської територіальних громад.  Усі учасники були нагороджені  подарунками.
      У ході свята було проведено дуже багато конкурсів та вікторин. Під час конкурсів діти отримали різноманітні подарунки. Дитячі оченята світилися щастям та задоволенням,  та це й не дивно, адже кожен дорослий  в цей день намагався  подарувати дитині посмішку.
         Від імені батьків та дітей, працівники територіального центру висловлюють подяку всім, хто допоміг зробити свято яскравим, веселим та незабутнім: народному депутату України політичної партії  «Наш  край» Андрію  Деркачу,    підприємцям селища: Тамарі Грибач, Наталії Ільченко,  Людмилі Козюлі, завідуючому аптечним закладом  Світлані Лаврененко,  керівнику мережі магазинів «Солодощі», працівникам комунальних закладів «Ямпільської станції юних натуралістів» та  «Ямпільського Центру дитячої та юнацької творчості».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь