Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісія з контролю за цінами працює.

Дата: 04.04.2022 19:08
Кількість переглядів: 896

Фото без опису          

 З метою забезпечення цінової стабільності в умовах воєнного стану для задоволення потреб населення товарами першої необхідності в достатній кількості за економічно обгрунтованими цінами створено робочу групу з контролю за цінами на території Ямпільської селищної територіальної громади.
          Урядом сформовано перелік продуктів першої необхідності, підвищення ціни на них і перевіряють, а саме: хліб, батон, борошно пшеничне, макаронні вироби, крупа гречана, група вівсяна, свинина, яловичина, птиця (тушки курячі), молоко, масло вершкове, сметана, яйця курячі, олія соняшникова, цукор кристалічний, капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, буряк, морква, картопля.
         За період з 14.03.2022 по 01.04.2022 робочою групою здійснено шість перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють  роздрібну торгівлю продуктами харчування.
          Сьогодні 4 квітня 2022 року робочою групою з контролю за цінами проведено чергову перевірку, в ході якої  перевірено рівень цін на соціально важливі продовольчі товари, на які запроваджено державне регулювання цін у 11 торгових точках смт Ямпіль.
 У ході перевірки встановлено, що більшістю підприємців дотримано рівень торгівельної надбавки (10% до відпускної ціни постачальників). Одного підприємця попереджено  про відповідальність за перевищення рівня торгівельної надбавки та зобов’язано привести ціни у відповідність.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь