Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День захисту дітей

Дата: 01.06.2022 09:00
Кількість переглядів: 291

 

Фото без опису

Перше червня - одне з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року.

Перший Міжнародний день захисту дітей був проведений в 1950 році. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямів своєї діяльності. В Україні свято встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 і відзначається щорічно також 1 червня.

Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні. Для нас, дорослих, надзвичайно важливо, щоб діти завжди були у безпеці. Саме бійцям української армії, які нині боронять нашу землю від ворога, ми завдячуємо за відданість країні, мужність, незламність і героїзм.

Бібліотеки комунального закладу  Ямпільська публічна бібліотека Ямпільської селищної ради  підготували  до 1 червня для дітей цікаві вікторини, літературні подорожі, тематичні викладки літератури, презентації.

Вітаю з днем захисту дітей! Бажаю благополуччя в кожну сім’ю. Щасливих щирих дитячих очей. Здоров’я і достатку, душевної теплоти і сердечності, повноцінної уваги, турботи і розуміння.

Бережіть дітей, адже вони наше продовження!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь