Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підготовка закладів освіти Ямпільської селищної ради до нового 2022/2023 навчального року

Дата: 01.07.2022 15:37
Кількість переглядів: 908

З метою організації підготовки закладів освіти Ямпільської селищної ради до нового 2022/2023 навчального року, створення безпечних умов перебування дітей та учнів у закладах освіти, враховуючі збройну агресію російської федерації відділом освіти молоді та спорту Ямпільської селищної ради було створено комісію з перевірки закладів освіти на наявність укриттів, безпечних прилеглих територій, готовності локальних систем оповіщення, розчистки евакуаційних шляхів і розміщення планів евакуації, дообладнання споруд подвійного призначення для забезпечення безпеки наших дітей, проведення тренувальних дій у випадку оголошенню повітряної тривоги та евакуації. Готовність та належний стан укриттів у навчальних закладах  перевіряла спеціальна комісія. До складу якої було залучено заступника Ямпільського селищного голови, начальника відділу освіти, молоді та спорту Ямпільської селищної ради, представника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Шосткинського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області, відділу житлово- комунального господарства, архітектури, благоустрою та комунальної власності, відділення обліку мобілізаційної роботи ІІ відділу Шосткинського районного центру територіального комплектування та соціальної підтримки.

  У першу чергу, комісія перевіряла чи має той чи інший освітній заклад укриття на випадок небезпеки, у якому вони стані. У жодному з перевірених закладів немає бомбосховищ, проте є укриття або підвальні приміщення, які можна використовувати як простіші укриття.

 За результатами перевірок складено акти. Відповідно до цих документів обласна військова адміністрація на раді оборони прийматиме рішення щодо початку навчального процесу в закладах освіти нашої територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь