Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День молоді

Дата: 12.08.2022 18:43
Кількість переглядів: 1180

Цього року День молоді Україна відзначає разом із усім світом - 12 серпня. Причиною цього є ініціатива молодіжних рухів та організацій України та підтримка інтеграції української молоді до європейської спільноти.
Наша молодь – найпатріотичніша частина українського суспільства, сформувавшись уже в незалежній державі, нині протистоїть російській навалі на усіх фронтах – у Збройних Силах України, у волонтерському русі, в інформаційному опорі, у спорті, у мистецтві. 
В цей день молодь Ямпільщини довела, які вони спортивні, креативні, кмітливі, активні, патріотичні  та дружні. Святкування розпочалося з самого ранку на спортивному майданчику Ямполя, де наша спортивна молодь брала участь в турнірі з дитячого волейболу. 
Символічно, що саме в День молоді на базі центру культури і дозвілля Ямпільської селищної ради відбулося відкриття молодіжного центру Ямпільської громади. На заході були присутні голова громади Ольга Губар, заступник голови Оксана Скварцова, начальник відділу культури та туризму Аліна Кабанова та депутат Сумської обласної ради Олексій Котляров, які привітали молодь Ямпільської громади з відкриттям молодіжного центру та подарували необхідні для роботи речі. В програмі святкування Міжнародного дня молоді відбулись: квест «Молодіжний Start Drive», Арт-пікнік «З Україною в серці», патріотична акція «Під прапором України» та молодіжний флешмоб від Зразкового аматорського ансамблю танцю «Альянс» КЗ Ямпільський центр культури і дозвілля Ямпільської селищної ради (керівник Олена Коваленко).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь