Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

3 грудня –Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2022 07:39
Кількість переглядів: 300

  Фото без опису    Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який було проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Ця дата є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з інвалідністю.

    Люди з інвалідністю – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти і хто допомагає. Всі ми звикли до слів "толерантність", "рівні права", "соціальний захист"… Та насправді ми навіть не маємо уявлення про спектр проблем, з якими стикаються люди, що відрізняються від середньостатистичного громадянина нашої держави. Зустрічаючи на вулиці людей з інвалідністю на милицях або у візку, чи замислюємось ми над його непростою долею?

   Наш моральний обов’язок — сприймати людину з інвалідністю як звичайну людину, яка потрапила в біду, ліквідувати всі перешкоди, ставитися до них з особливою чуйністю, людяністю.

  Напередодні відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю на базі відділення комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю комунальної установи «Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг» Ямпільської селищної ради протягом тижня з 23 по 30 листопада працювала виставка художньо-прикладного мистецтва «Творчості не має меж», на яку свої роботи надали особи з інвалідністю Ямпільської та Дружбівської громад та отримали сувеніри.

    Висловлюємо найтепліші слова нашим мешканцям, на долю яких випали нелегкі випробування. Ви – взірець стійкості, мужності і незламності духу. Зичимо Вам та Вашим родинам доброго здоров’я, життєвого оптимізму, добробуту і великого людського щастя.

     

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь