Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ

Дата: 08.03.2023 08:05
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

Дорогі жінки Ямпільської територіальної громади!

У цей непростий для всієї країни час вітаю Вас з Міжнародним весняним святом.

Українська жінка уособлює мужність, нескореність, самопожертву. Вона має велич та високість патріотичного почуття, велику любов до Батьківщини!

Сьогодні наше особливе захоплення і безмежна вдячність захисницям України, які в лавах Збройних сил України і підрозділах територіальної оборони боронять нас від агресора.  З початку збройного конфлікту багато жінок лікує поранених, допомагає переселенцям і займається волонтерством. Ви сильні, мужні, витривалі і водночас, добрі, милосердні, сердечні і такі рідні.

Проявляючи справжній професіоналізм, високу відповідальність та старанність, жінки  Ямпільськоїх громади  невтомно працюють в усіх сферах життєдіяльності. Дорогі матері, сестри, дружини, доньки, колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави.

У жіноче свято хочеться побажати мирного неба над головою, перемоги над ворогами, весняного сонця, позитивних емоцій, справжнього і реального щастя вам і вашим близьким. Нехай усі негаразди обходять стороною, а кожен день стане нарешті приводом для радості. Нехай починаючи з цього дня ваші сльози проллються лише від щастя, звістки приходять лише добрі, новини будуть лише радісними, а від колишніх страшних днів залишиться лише грандіозна згуртованість і підтримка знайомих та зовсім незнайомих людей. У цей непростий для всієї нашої країни час дуже важливо не втрачати бойового духу, віру в краще, а також ділитися оптимізмом і підтримувати оточуючих, хоч би як не було важко це робити. МИРУ ВАМ І ВАШИМ РІДНИМ!!!

 

                            З повагою,

                           Селищний голова                                            Ольга        ГУБАР

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь