Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вихованці Ямпільського ЦДЮТ переможці обласного конкурсу «Співуча веселка»

Дата: 04.04.2023 09:25
Кількість переглядів: 386

З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами вокального мистецтва, залучення їх до процесу збереження надбань національної культурної спадщини, удосконалення виконавської майстерності учнівської молоді, вихованців і керівників гуртків, творчих об’єднань вокального мистецтва закладів загальної середньої, позашкільної освіти 30, 31 березня 2023 року в заочному форматі було проведено обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «художнє виконавство» – «Співуча веселка», який вже багато років поспіль є одним з головних вокальних конкурсів обласного рівня.

 

На розгляд журі було представлені відеоматеріали конкурсних виступів аматорів вокального мистецтва, які є переможцями І етапу фестивалю. У обласному етапі фестивалю взяло участь 126 учнів, вихованців гуртків, творчих об'єднань з понад 30 громад Сумської області.

Конкурсні виступи оцінювалися за вищим та основним рівнями виконавської майстерності у номінаціях: «Народний спів», «Академічний спів», «Естрадний спів».

Не дивлячись на велику конкуренцію та високий рівень виконавської майстерності інших учасників, вихованці Зразкового вокального колективу «Чарівний ключик» Ямпільського Центру дитячої та юнацької творчості, серед колективів вищого рівня виконавської майстерності, гідно представили наш заклад та здобули призові місця у кожній віковій категорії. Сдвижкова Поліна (молодша вікова група) та Косенко Анастасія ( середня вікова група) були нагородженні дипломами ІІІ ступеня, а Дятленко Анастасія (середня вікова група) та Кульша Ангеліна (старша вікова група) – дипломами ІІ ступеня.

Вітаємо з гідною і бравою перемогою у конкурсі. Нехай це буде далеко не остання перемога, хай життя подарує вам ще багато можливостей проявити себе і завоювати масу нагород і призів.

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь