Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Ювілеєм, «Альянс»!

Дата: 29.04.2023 07:33
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

 

В Міжнародний День Танцю зразковий аматорський ансамбль танцю «Альянс» комунального закладу Ямпільський центр культури і дозвілля Ямпільської селищної ради святкує свій 20-річний ювілей з нагоди створення.

Протягом 20 років існування колектив об’єднав десятки юних талантів, які за покликом серця і душі дарували  і продовжують дарувати своє високе мистецтво людям.

 «Альянс» - завжди був і буде гордістю нашої громади, адже своєю наполегливою працею здобуває заслужену славу не тільки на Ямпільщині, а й далеко за її межами.

Незмінний керівник ансамблю танцю Олена Коваленко – гарний викладач, надзвичайно талановитий хореограф і просто людина, яка всією душею вболіває за свої вихованців на сцені та всю себе віддає своїй професії,  самостійно створює танцювальні композиції, здійснює сюжет та постановку танців, які захоплюють подих кожного шанувальника.

Йде війна, однак, вирішено – дитячому святу бути! Тож за підтримки Ямпільського селищного голови Ольги Губар в центрі культури і дозвілля зібралась велика родина «Альясу». В святковій атмосфері діти з керівником переглянули фільм-привітання «Альянс. В ритмі танцю. Як це було…», і так як жоден день народження не обходиться без задування свічок на святковому торті, загасили вогні і загадали бажання скорішої Перемоги.

Тож, з ювілеєм «Альянс»! Творчих злетів і досягнень, натхнення та успіхів, славних і високих здобутків на вашій творчій стежині!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь