Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізація міжнародного проєкту «Людський вимір. Ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громади»

Дата: 23.05.2023 09:31
Кількість переглядів: 449

  Фото без опису   У Ямпільській громаді стартував цикл тренінгів у рамках проєкту «Людський вимір. Ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громади”, що впроваджується ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні (МОМ) та фінансування Уряду Канади.

     22-25 травня в приміщенні «Ямпільський центр культури і дозвілля» Ямпільської селищної ради проходять тренінги, у якому беруть участь представники Ямпільської, Свеської та Зноб-Новгородської громад з метою навчитися розробляти проєкти для розвитку громад.

Селищний голова Ольга ГУБАР завітала на відкриття проєкту, щоб привітати його учасників та поспілкуватися з представником Міжнародної організації.

      Разом з тренером Віктором БОБИРЕНКОМ присутні освоюють ази «Збору та обробки даних». Саме така тематика першого з трьох тренінгів, наступні будуть розкривати теми аналізу даних та формування інклюзивного курсу дій на основі фактичних даних.

     Зазначимо, громади, що успішно пройдуть всі 3 тренінги отримають обладнання для збору і аналізу даних (ноутбуки, планшети, ліцензійне програмне забезпечення) та зможуть взяти участь у конкурсі грантів на 230 000 грн.

Фото без опису​​​​​​​

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь