Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято дитинства

Дата: 01.06.2023 19:41
Кількість переглядів: 491

Фото без описуПершого літнього дня ми відзначаємо чудове, світле і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.
Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради їх майбутнього – ми виховуємо достойних українців. Саме від нас, дорослих, залежить яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. 
Не оминуло свято і нашу громаду, починаючи від садочку, шкіл, будинків культури громади, відділення комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю комунальної установи «Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг» до центрального парку смт Ямпіль – скрізь сяяли дитячі усмішки, незважаючи на наше сьогодення.
Першими привітання отримали вихованці Ямпільського дошкільного навчального закладу ясла-садок «Малятко». Вихователі організували для них справжнє свято з казковими героями «Подорож у чарівний світ дитинства». 
Гарна, тепла погода та спокійна атмосфера дала змогу провести приємну зустріч й у відділенні комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю комунальної установи «Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг» Ямпільської селищної ради . Учасники свята з великим задоволенням взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті та спортивних естафетах. 
Усі діти, які перебувають на обліку у відділенні комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю комунальної установи «Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг» Ямпільської селищної ради із Ямпільської та Дружбівської територіальних громад, отримали смаколики та пакунки з солодощами, за котрі щиро дякуємо компанії ТОВ «ВІДОМУС» м. Київ.
У центральному парку селища учасники «Молодіжного центру «ДІМ» Ямпільського центру культури і дозвілля у костюмах казкових героїв проводили акцію «Яскраве дитинство», під час якої вітали малечу зі святом та дарували патріотичні кульки. 
Ямпільським центром дитячо-юнацької творчості було організовано для діток громади декілька локацій: патріотичний аква-грим, майстер-клас з виготовлення патріотичних браслетів, майстер-клас з виготовлення сувенірів для Захисників, була організована зона, де дітки створювали спільно лист-плакат з побажаннями для воїнів ЗСУ. 
Були створені яскраві фотозони, де кожен мав змогу зробити фото на згадку.
Також діти мали можливість переглянули мультфільм «Микита Кожум’яка». 
Патріотична розвага для дітей «Знайомтесь: пес Патрон» та інформхвилинка «Хто читає, той перемагає» весело пройшли в КЗ Ямпільська публічна бібліотека Ямпільської селищної ради. А у селах громади в філіалах КЗ Ямпільський центр культури і дозвілля Ямпільської селищної ради та сільських бібліотеках-філіях для дітей були проведені дитячі свята, конкурси малюнків на асфальті, ігрово-розважальні програми, ігрові години…
Для юних художників Ямпільським центром дитячо-юнацької творчості проведено пленер біля місцевого храму.
Усі заходи, що відбувались в рамках Міжнародного дня захисту дітей, проходили під супровід веселої дитячої музики. 
Бажаємо всім діткам міцного здоров'я, мирного неба, добра, радості, щасливого дитинства та сяючих посмішок!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь