Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця Шосткинського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області з Ямпільським бюро правової допомоги

Дата: 21.06.2023 11:19
Кількість переглядів: 110

Фото без опису20.06.2023 року  на базі Шосткинського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області, з метою запобігання випадків повторного скоєння злочинів та підвищення правової обізнаності осіб, які перебувають на обліку в органах пробації, фахівчиня сектору Ямпільське бюро правової допомоги Шосткинського МЦ з надання БВПД Ірина Школьна провела бесіду з правових питань із суб’єктами пробації, які  проживають на території Ямпільської та Свеської громад.

Особи, які перебувають на обліку у районному секторі пробації отримали роз’яснення щодо основних положень Закону України «Про безоплатну правову допомогу», дізналися про види правових послуг, які можна отримати в бюро правової допомоги.

Також засуджених було ознайомлено із правовими наслідками, які чекають на них у разі скоєння повторних злочинів або адміністративних правопорушень. Ірина Школьна довела до присутніх, куди потрібно звернутись, які документи при собі мати й пояснила всі етапи отримання правової допомоги, закликала звертатися до бюро для вирішення актуальних правових питань, пов’язаних із різними життєвими ситуаціями.

По завершенню проведено робочу зустріч з провідним інспектором Шосткинського  районного сектору №2 Філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Любов’ю Полозок, на якій обговорили можливість співпраці з надання консультацій для суб’єктів пробації та  проведення для них заходів з правової освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь