Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ямпільщина відзначає День Конституції України

Дата: 28.06.2023 15:05
Кількість переглядів: 1546

Фото без опису    Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно, належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

Другий рік поспіль Україна відзначає державне свято в умовах воєнного стану. Незважаючи на це, 28 червня у Ямпільському центрі культури і дозвілля відбулися заходи, присвячені 27-ій        річниці Конституції України.

На підтримку наших воїнів-земляків, які боронять нашу країну від ворога, за ініціативи Ямпільської селищної ради, було проведено благодійну ярмарку за участю комунальних закладів громади: Ямпільських ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та №2, дитячого садочку «Малятко», центру дитячої та юнацької творчості, станції юних натуралістів, також до благодійної акції долучилися працівники селищної ради. Всі присутні на ярмарку мали змогу насолодитися концертною програмою від аматорів сцени Ямпільського центру культури і дозвілля, вихованців Ямпільського центру дитячої та юнацької творчості, учнів Ямпільської мистецької школи.

Сьогоднішні заходи відбулися в рамках  мистецької акції «Єднаймося заради Перемоги!». Всі Ямпільчани об’єднавшись зібрали 17771 тис. грн.

Дякуємо всім, хто долучився до святкувань, незважаючи на дощову погоду, завітав до центру культури та дозвілля і зробив свій внесок в Перемогу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь