Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 06.07.2023 10:54
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Повідомлення надруковане в газеті "Ваш Шанс" №26 від 29.06.2023.

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛІТОН ОІЛ» (ТОВ «ЛІТОН ОІЛ»).

  • єДРПОУ: 44886207. Адреса: 14000, Чернігівська обл., м. Чернігів, пр. Перемоги, будинок 62, кімната 207, телефон: +38(0542) 700-673, е-mail:  o.moldovan@f15.sumy.ua

має намір отримати дозволи на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря по нижчепереліченим об’єктам:

  • отримання дозволів на викиди: отримання дозволів на викиди для існуючих об'єктів в зв’язку зі зміною назви суб’єкта господарювання.
  • нижчеперелічених об’єктів оцінці впливу на довкілля не підлягає, так як відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», його дія  не поширюється на суб’єкти господарювання,  технологічне обладнання яких введено в експлуатацію до набрання чинності цього Закону.
  • ТОВ «ЛІТОН ОІЛ» відноситься до третьої групи  та не потребують постановки на державний облік і не мають виробництв або технологічного устаткування, на яких повинні розроблятися заходи щодо впровадження найкращих доступних технологій та методів керування.
  • ропозиції щодо дозволених обсягів забруднюючих речовин відповідають чинному законодавству.

Режим роботи об’єктів ТОВ «ЛІТОН ОІЛ» - 24 години на добу, 365 днів на рік.

Місцезнаходження об’єктів ТОВ «ЛІТОН ОІЛ»:

АЗС №46 в комплексі з АГЗС, 41200 Сумська область, Шосткинський район, смт. Ямпіль, вул. Соборна, 10.

Основна виробнича діяльність об’єкта – приймання нафтопродуктів з автоцистерн, зберігання в підземних резервуарах та заправка автотранспорту нафтопродуктами. До допоміжних виробництв відноситься дизель-генератор FG Wilson РH-22 потужністю 17,6 кВт. Постачання палива на об’єкт передбачається автотранспортом.

До складу АЗС №46 в комплексі з АГЗС входить: операторська; резервуари підземні горизонтальні сталеві РГС-25 – 4 од.; дві 4-х продуктові двосторонні паливні колонки фірми Scheidt & Bachmann типу MZ-6008-H-B, та MZ-6108-H-B, Хорватія, дві ємності зі скрапленим газом СВГ-5, з’єднані між собою по паровій та рідинній фазам, та заправна колонка для газу АСТРА-2-09.

Обсяги викидів по АЗС №46 в комплексі з АГЗС складають (т/рік): неметанові леткі органічні сполуки (НМЛОС) – 0,71911245, діоксид азоту – 0,0504, оксид вуглецю – 0,00202, сірки діоксид – 0,000118, та суспендовані частинки недиференційовані за складом – 0,000118, вуглецю діоксиду – 3,72. Заходи щодо скорочення викидів на проммайданчику АЗС №46 в комплексі з АГЗС не передбачені.

Підприємство  ТОВ «ЛІТОН ОІЛ» зобов’язується дотримуватись вимог природоохоронного законодавства при експлуатації джерел викидів шкідливих речовин.

З пропозиціями та зауваженнями щодо діяльності ТОВ «ЛІТОН ОІЛ» з питань охорони атмосферного повітря звертатися протягом 30 діб з моменту опублікування цього повідомлення до Сумської обласної державної адміністрації - Сумської обласної військової адміністрації: 40000, м. Суми, пл. Незалежності, 2, тел. (0542) 78-27-85, е-mail: mail@sm.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь