Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАДАННЯ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 13.09.2023 14:35
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «ТИ ЯК?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською на базі  комунальної установи “Ямпільський територіальний центр надання соціальних послуг” надає послуги з психологічної допомоги цивільному населенню практичний психолог .

Ви можете отримати підтримку з будь-якої проблеми та отримати рекомендації як впоратися з постійним відчуттям тривоги; проблемами зі сном, відсутністю енергії та апетиту через стрес; неможливістю віднайти сили та прагнення долати сьогоденні обставини; складнощами в адаптації до нових умов життя; складним емоційним станом через втрату близької людини; тривожністю щодо думок про евакуацію, міграцію, виїзду за кордон; психологічним напруженням через розлучення або конфліктні відносини з партнеркою чи партнером; страхами через втрату роботи, друзів та відчуттям самотності.

Прийом  фахівцем здійснюється за попереднім записом за адресою смт. Ямпіль, вул.Незалежна,38, в приміщенні «Ямпільського територіального центру надання соціальних послуг» Ямпільської селищної ради. Для запису необхідно звернутися   за  номером телефону 0984382576 з понеділка по четвер з 8-00 до 17-15,  у  п’ятницю з 8-00 до  16-00.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь