Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перемога у Всеукраїнському зльоті учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань у 2023 році

Дата: 01.11.2023 08:28
Кількість переглядів: 256

Фото без описуЗ метою підвищення ефективності навчально-дослідної роботи на учнівських навчально-дослідних земельних ділянках, впровадження трудового виховання та підготовки учнів до активної, трудової самореалізації в закладах освіти України, набуття підприємницької компетентності Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді було проведено Всеукраїнський зліт учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань у 2023 році.

У Всеукраїнському зльоті взяли участь команди учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти із 17 областей України.

Команда Ямпільської станції юних натуралістів у складі вихованок гуртка «Лікарські рослини» Кравченкової Анни, Чернової Вероніки, Черторижської Поліни зайняла ІІ місце за презентацію та захист виставки «Щедрість рідної землі» (керівники Недбай О.Є., Пушкар С.М.).

Вихованка Черторижська Поліна презентувала результати дослідницької роботи у секції «Рослинництво», тема досліду «Продуктивний потенціал Vigna radiata (L.) R.Wilczek залежно від площі живлення рослин в умовах Сумської області» (керівник Апенько Г.В.) та зайняла ІІ місце.

Керівникам гуртків Недбай Олені Євгенівні та Пушкар Світлані Миколаївні оголошена Подяка Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за високий рівень підготовки вихованців до участі в ІІ етапі Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Вітаємо вихованок та керівників з перемогою! Ми пишаємося вами!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь