Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Вистояли – переможемо! 24 лютого друга річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну"

Дата: 24.02.2024 06:09
Кількість переглядів: 202

Фото без опису24 лютого виповнюється два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії, ми об’єднали зусилля у лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, масового волонтерського руху, а також на дипломатичному, інформаційному, історичному та інших фронтах.

Наш героїчний опір – це боротьба не лише за фізичне виживання Українського народу та свободу країни, а й за власну ідентичність і цінності нашого суспільства як частини європейської спільноти. Цілком справедливо вважати, що українці проливають кров і за вільну та демократичну Європу і збереження світового порядку.

До другої річниці вторгнення у бібліотеках Ямпільської громади відбувся цикл інформаційних заходів «В моїй Україні сьогодні війна», які висвітлювали події 10-тої річниці від початку російсько-української війни та два жахливих роки повномасштабного вторгнення в Україну. Огляд видань присвячених війні в Україні «Книжки незламності» відбувся в комунальному закладі Ямпільська публічна бібліотека Ямпільської селищної ради. Інформаційна година «Війна рф проти України» відбулася  Паліївській сільській бібліотеці-філії,  панорама пам’яті «В моїй Україні сьогодні війна» в Шатрищенській сільській бібліотеці-філії, Інформаційна година «Вистояли – переможемо!» пройшла в Усоцькій філії, виставка-спомин «Війна за Незалежність»в  Грем’яцькій філії, патріотична година «Україна гідна Свободи!» в Степненській філії, «Все буде Україна!» - година історичної правди в Воздвиженській філії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь