Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЧОРА ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ У МЕЖАХ ФОРУМУ «УКРАЇНА. РІК 2024» РОЗПОВІВ ПРО ПЕРСПЕКТИВИ ЩОДО ОЗБРОЄННЯ ДЛЯ УКРАЇНИ, КОНТРНАСТУП ЗСУ У 2023 РОЦІ ТА ПЛАНИ НА 2024 РІК

Дата: 26.02.2024 13:42
Кількість переглядів: 120

Фото без опису«Верховний Головнокомандувач озвучив низку важливих тез. Головна: для нашої Перемоги необхідна консолідація  – зазначив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх. – Президент зазначив,  що третій рік повномасштабної війни – переломний. Від нього буде залежати формат закінчення війни. Існує багато нових викликів. Наразі нам усім потрібна мужність і стійкість, щоб їх подолати і вийти переможцями»

Президент переконаний, що у України немає іншого вибору, ніж гарантувати собі безпеку. Безпека має бути як внутрішня та і зовнішня.

«Очевидно, що наша внутрішня безпека – це потужна армія, підтримка людей і міжнародних партнерів», – зазначив Володимир Артюх. 

До речі, щодо допомоги міжнародних партнерів, то Володимир Зеленський має сподівання, що Конгрес США ухвалить позитивне рішення щодо допомоги Україні.  Американська допомога – це питання не фінансового резерву. Це питання конкретних пакетів зброї, наповнення конкретного захисту нашої держави.

Крім того, Володимир Зеленський анонсував візит президента Франції до України, зазначивши, що з візитом Макрона з’являться нові можливості щодо підтримки України. Говорив він і про підтримку інших закордонних партнерів.

Детальніше –  на сайті Президента України: https://www.president.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь