Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Ямпільщині лунав дзвінкий дитячий сміх

Дата: 01.06.2024 14:19
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

Посмішки дітей — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. В них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце. Саме сьогодні, 1 червня, в Міжнародний День захисту дітей на Ямпільщині лунав дитячий сміх. На жаль, вже третій рік це дитяче свято в Україні проходить в умовах війни - вона торкнулася життя кожного маленького українця. Тож нам, дорослим, особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

Тож, сьогодні, для юних ямпільчан було організовано справжнє свято. Працівники Ямпільського центру культури і дозвілля та учасники молодіжного центру «ДІМ» організували для дітей подорож у «Світ Діснею» з яскравими фотозонами, казковими персонажами, цікавими конкурсами, мультфільмами, шоу мильних бульбашок, працівники дитячого садку «Малятко» влаштували для малечі територію творчості, де діти займались ліпленням, малюванням на папері та на асфальті, а працівники центру дитячої та юнацької творчості наносили дітям аквагрим та дитячий макіяж. На свято до дітлахів завітали прикордонники – привітали дітей та пригостили морозивом. Всі діти були задоволені та щасливі, отримали тематичні подарунки.

До Дня захисту дітей у всіх закладах культури Ямпільської громади пройшли тематичні заходи.

Щиро вітаємо зі святом! Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Завжди відчувають тепло маминих обійм та міцність батьківського плеча. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. Батькам - терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь