Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Код пам'яті

Дата: 30.07.2024 09:52
Кількість переглядів: 62

Фото без описуКУДРЯШОВ МАКСИМ МИКОЛАЙОВИЧ

головний сержант (посмертно)

 

11.02.1996-29.10.2023

 

Народився Кудряшов Максим 11 лютого 1996 року в селі Первомайське Глухівського району Сумської області.

Навчався в Ямпільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2.

Зі спогадів класного керівника:"Це був юнак з добрим, чуйним серцем, світлою душею, завжди готовий прийти на допомогу. Він випромінював світло і тепло, поруч з ним завжди було затишно і спокійно. Його відповідальності і працелюбності міг позаздрити навіть дорослий. Максим був добропорядним, доброзичливим другом для своїх однокласників. Якось на перше вересня він приніс до хімкабінету кімнатну рослину - плющ, він і зараз росте, хоча пройшло з тієї пори дванадцять років. Тепер він завжди буде нагадувати нам про Максима".

Навчався в Глухівському агротехнічному інституті ім.С.А.Ковпака Сумського національного аграрного університету за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія», який у 2018 році закінчив.

У тому ж році став на службу в прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. У 2019 році для подальшого проходження служби був переведений до Луганського прикордонного загону, а у 2021 році знову повернувся на рідну Сумщину. З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну у складі зведеного прикордонного підрозділу від Сумщини брав участь у захисті й обороні м.Чернігів. Користувався великою повагою, довірою й авторитетом у прикордонників підрозділу.

Найважливіше для нього була сім’я, особливо новонароджений синочок, з яким він проводив кожну вільну хвилину, але щастя родини тривало недовго.

Проклята війна обірвала життя прекрасної людини - сина, брата, чоловіка, батька. 29 жовтня 2023 року під час виконання завдань з охорони й оборони державного кордону на Сумщині Максим загинув, отримавши поранення несумісне з життям.

За особисту мужність, виявлену в ході захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку старший сержант Кудряшов Максим Миколайович нагороджений медаллю «За військову службу Україні» та відзнакою Президента України «За оборону України» (посмертно).

Світла пам'ять про Максима Кудряшова завжди залишиться в наших серцях.

Йому назавжди буде 27.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь