Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День захисту дітей

Дата: 01.06.2018 18:09
Кількість переглядів: 334

У смт Ямпіль радісно і весело відзначали День захисту дітей. Про те, що в Ямполі свято, красиво «сповістив» батут, який розпочав свою роботу з 10 години. З привітальним словом до учнів, вихователів та батьків звернулися Ямпільський селищний голова Цибулько Н.М. та директор районного Центру дитячої та юнацької творчості Бабаєв М.І. Об 11 годині в центральному парку розпочався конкурс малюнків на асфальті, в якому взяли участь більше 100 діточок. За підсумками журі визначило 6 кращих юних художників, яким селищний голова вручила подарунки.

         Усім учасникам конкурсу і  присутнім наймолодшим мешканцям роздавали смачне морозиво. Також отримали морозиво учасники футбольного турніру, який проходив на спортивному майданчику в центрі селища та шахового конкурсу. Переможцям – шахістам вручені і подарунки за призові місця.

         У цей день працівники поліції не тільки підтримували громадський порядок, а й долучилися до святкування: вони представили на розгляд дітлахам бронежилети, зброю та надали змогу сфотографуватись біля поліцейського автомобіля і посидіти в ньому поруч з водієм. Ще школярі мали змогу переглянути мультфільми в Центрі культури і дозвілля. А завершилося свято дитячою дискотекою, яку підготували працівники районного Центру культури і дозвілля.

За радість, подарену діткам, Ямпільська селищна рада щиро вдячна ПП Морі С.М., Завгородній С.А., Черторижській В.Л., Козюлі Л.І., Петруні Л.Є., Грибач Т.О., Рябуха О.В. та сільськогосподарському керівництву ТОВ«Аграй». Хай добром і ласкою повняться ваші серця і сторицею все повертається до вас. Нехай благополуччя не покидає дім і успіхи супроводжують у роботі.

Ямпільська селищна рада сердечно вітає всіх наймолодших мешканців громади зі святом і бажає їм, їх рідним мирного неба, яскравих сонячних безтурботних днів, радісних ранків і приємних світанків і, головне, невичерпної енергії та здоров’я. Будьте завжди щасливі!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь