Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзне засідання

Дата: 28.11.2017 18:38
Кількість переглядів: 353

28 листопада Ямпільською селищною радою проведена  виїзна зустріч з мешканцями с-ща Привокзальне. У зустрічі взяли участь селищний голова Цибулько Н.М., секретар селищної ради Ісаєнко Т.М., генеральний директор ТОВ «Водолій-БС» Сахошко В.В., головний інженер ТОВ «Водолій-БС» Донехно Г.П. та майстер Одинцов І.В.

         У ході зустрічі були розглянуті питання, які турбували громаду селища. Більш уважно розглянули питання щодо зміни надавача послуг з водопостачання у населеному пункті.. До 10.11.2017 року надавачем послуг з водопостачання було ТОВ «БФ Монтаж-Дизайн А»  (директор ОдарченкоТ.П.), але товариство не стало продовжувати термін дії ліцензії і прийняло рішення призупинити свою діяльність з надання послуг з водопостачання мешканцям селища.

         20.09.2017 року проведений конкурс. До участі в конкурсі було подано одну заяву від ТОВ «Водолій-БС», яке конкурсною комісією і визнано переможцем.

Питання з водопостачанням у селищі Привокзальне у 2016 році часто спричиняло соціальну напругу у зв’язку з систематичними аварійними ситуаціями, які призводили до відсутності води у кранах мешканців. Причиною цьому є аварійність водонапірної башти, яку товариство не мало фінансової можливості відремонтувати власними коштами. Тому спільно з керівниками ТОВ «БФ Монтаж-Дизайн А» було прийняте рішення щодо передачі водонапірної башти з артезіанською свердловиною у комунальну власність громади. Так як зазначені об’єкти знаходяться у аварійному стані, то Ямпільська селищна рада передбачила кошти на будівництво нової башти в сумі 300 000 грн. Фундамент під нею закладений на початку жовтня. У першій декаді грудня буде установлена башта.

Обговорили на зустрічі і питання щодо надання і споживання послуг із водопостачання.

Керівництво ТОВ «Водолій-БС» робило наголос на чесній співпраці – узаконення всіх підключень до центрального водопостачання. У свою чергу обіцяли безперебійне, якісне водопостачання.

Більше години проходила зустріч із мешканцями.

         Гадаємо, що тісна співпраця дасть позитивні результати в подальшому.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь