Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзне засідання

Дата: 28.11.2017 18:38
Кількість переглядів: 345

28 листопада Ямпільською селищною радою проведена  виїзна зустріч з мешканцями с-ща Привокзальне. У зустрічі взяли участь селищний голова Цибулько Н.М., секретар селищної ради Ісаєнко Т.М., генеральний директор ТОВ «Водолій-БС» Сахошко В.В., головний інженер ТОВ «Водолій-БС» Донехно Г.П. та майстер Одинцов І.В.

         У ході зустрічі були розглянуті питання, які турбували громаду селища. Більш уважно розглянули питання щодо зміни надавача послуг з водопостачання у населеному пункті.. До 10.11.2017 року надавачем послуг з водопостачання було ТОВ «БФ Монтаж-Дизайн А»  (директор ОдарченкоТ.П.), але товариство не стало продовжувати термін дії ліцензії і прийняло рішення призупинити свою діяльність з надання послуг з водопостачання мешканцям селища.

         20.09.2017 року проведений конкурс. До участі в конкурсі було подано одну заяву від ТОВ «Водолій-БС», яке конкурсною комісією і визнано переможцем.

Питання з водопостачанням у селищі Привокзальне у 2016 році часто спричиняло соціальну напругу у зв’язку з систематичними аварійними ситуаціями, які призводили до відсутності води у кранах мешканців. Причиною цьому є аварійність водонапірної башти, яку товариство не мало фінансової можливості відремонтувати власними коштами. Тому спільно з керівниками ТОВ «БФ Монтаж-Дизайн А» було прийняте рішення щодо передачі водонапірної башти з артезіанською свердловиною у комунальну власність громади. Так як зазначені об’єкти знаходяться у аварійному стані, то Ямпільська селищна рада передбачила кошти на будівництво нової башти в сумі 300 000 грн. Фундамент під нею закладений на початку жовтня. У першій декаді грудня буде установлена башта.

Обговорили на зустрічі і питання щодо надання і споживання послуг із водопостачання.

Керівництво ТОВ «Водолій-БС» робило наголос на чесній співпраці – узаконення всіх підключень до центрального водопостачання. У свою чергу обіцяли безперебійне, якісне водопостачання.

Більше години проходила зустріч із мешканцями.

         Гадаємо, що тісна співпраця дасть позитивні результати в подальшому.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь