Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виступ на колегії

Дата: 29.01.2020 19:07
Кількість переглядів: 418

29 січня 2020 року Ямпільський селищний голова Наталія Цибулько взяла участь у роботі колегії Ямпільської райдержадміністрації.

Наталія Миколаївна розповіла про роботу зі зверненнями громадян за 2019 рік.

ВИСТУП на засідання колегії Ямпільської районної державної адміністрації Ямпільського селищного голови Цибулько Н.М. з питання «Про підсумки роботи зі зверненнями громадян у Ямпільській районній державній адміністрації за 2019 рік»

Шановна Ірино Анатоліївно, члени колегії, присутні!

         За 2019 рік до Ямпільської селищної ради надійшло 158 звернень громадян,  із них 30 - колективних. За результатами розгляду позитивно вирішено 79 звернень, надані кваліфіковані роз’яснення на 75 звернення, надісланих за належністю 2, 2 звернення забрані заявниками.

До селищної ради надійшло найбільше звернень соціального захисту (55): 42 з проханням надати допомогу на лікування онкохворих. Усім, згідно селищної цільової програми «Надання допомоги на лікування мешканців з  онкологічним захворюванням у 2019 році», виплачено по 2000,00 грн. допомоги. Ще по 1000,00 грн. сплатили 9 мешканцям, які зараховані по контракту на військову службу до ЗСУ.

         Також - більше 30 – надходило звернень щодо питань комунального господарства. Мешканці просили виконати ремонти в під’їздах, замінити стояки в будинках, замінити нижні водопровідні чи каналізаційні кільця. Селищна рада йшла назустріч людям і виконувала їх прохання. Коли здійснювали плановий капітальний ремонт фундаменту  з відмостками у 4-х багатоквартирних будинках, багато надійшло звернень від мешканців інших багатоповерхівок з проханням виконати  і у їхньому будинку такий ремонт, на що Ямпільська селищна рада відповіла, що капітальний ремонт проводиться згідно графіка, тому повинні чекати своєї черги.

29 звернень надійшли від громадян щодо видалення старих і аварійних дерев. Ямпільська селищна рада частково виконала ці прохання, так як у більшості випадків для видалення дерев потрібно залучати спецтехніку з філії «Глухівський РЕМ», на що потрібні значні кошти. У 2019 році на видалення дерев використали більше 30000,00 грн. Багато дерев , якщо поруч не має ліній електромереж та будинків і споруд, видалили власними силами.

         У Ямпільській селищній раді жодна скарга чи заява не залишається поза увагою:

  • працівниками, відповідальними за розгляд звернень громадян, надається повна та об’єктивна відповідь, витримуються терміни розгляду звернень, своєчасне перенаправлення їх за належністю та надання відповідей авторам заявників;
  • забезпечується належна взаємодія органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій та установ для оперативного, всебічного та позитивного вирішення звернень громадян в межах компетенції, враховуючи всі питання, які порушує заявник, з обов’язковим роз’ясненням;
  • відповідно до затверджених графіків особистого прийому громадян  проводиться прийом громадян та виїзні засідання у населенні пункти прийому громадян працівниками Ямпільської селищної ради;
  • з метою ефективного проведення прийому громадян, розпорядженням селищного голови від 02.01.2019 №2-ОД    затверджено графік роботи „гарячої лінії”;
  • на дошках оголошень в селищі, в місцях масового скупчення людей у населених пунктах селищної ради,  на стенді  в приміщенні і біля приміщення селищної ради, на веб-сайті селищної ради розміщена інформація про стан розгляду звернень громадян за кожний квартал.

            Дякую за увагу.

Селищний голова                                            Наталія ЦИБУЛЬКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь