Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Третє засідання виконкому

Дата: 26.02.2018 19:13
Кількість переглядів: 334

23 лютого 2018 року відбулося  засідання виконавчого комітету Ямпільської селищної ради. У роботі взяли участь 5 членів  виконавчого комітету із семи, генеральний директор ТОВ «Водолій-БС» Сахошко В.В, спеціаліст І категорії Кривущенко О.О. та інспектор з ювенальної превенції Ямпільського відділення поліції, старший лейтенант Поліщук П.А. На засіданні розглянули питання про виконання селищного бюджету і програми соціального та економічного розвитку громади за 2017 рік, зареєстрували два договори оренди землі, розглянули заяву мешканця громади щодо занесення його до списків забудовників по програмі «Власний дім» та заслухали інформацію   про стан роботи з профілактики правопорушень та злочинності на території ради.

        Особливого розгляду потребувало питання затвердження тарифів на централізоване водопостачання і водовідведення по підприємству, яке надає ці послуги. Генеральний директор товариства Сахошко В.В. пояснив причину встановлення нових тарифів –із  переліку послуг виключено  проведення повірки лічильників. Також проінформував членів комісії щодо проведення обґрунтованих розрахунків на послуги. Комісія селищної ради з перевірки обґрунтованих тарифів підтвердила правильність розрахунків: різниця складала в 01 копійку.

          Збільшення тарифів на житлово-комунальні послуги відбулося у зв’язку з підвищенням  розміру мінімальної заробітної плати,  цін  на електроенергію та   паливо мастильні матеріали.

Фото без опису

         Нові тарифи вводяться в дію з 01.04 2018 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь