Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селищний турнір з волейболу

Дата: 25.05.2019 19:51
Кількість переглядів: 311

25 травня 2019 року на центральному спортивному майданчику за підтримки Ямпільської селищної ради відбулися змагання з волейболу, присвячені пам’яті  Олександра Сергійка та Ігоря Сергеєнка. Не так давно ці два, ще доволі моложаві чоловіки, були активними учасниками спортивних змагань, своєю енергією і оптимізмом залучали до спорту молодше покоління, особистим прикладом закликали юнаків і дівчат пробувати свої сили в спорті. Але ті паростки, які вони заклали в галузь спорту не залишилися непоміченими: їх пам’ятають і шанують побратими – друзі і пам'ять про них прищеплюють своїм меншим колегам-гравцям. У турнірі взяли участь команди, з м. Дружби, смт Свеса, с. Воздвиженське та смт Ямполя. Всього 6 команд. У ході цікавої, напруженої спортивної гри перемогу в турнірі здобула команда Ямпіль 1, на ІІ місце команда з м.Дружба, почесне третє місце виборола команда з с.Воздвиженське.

         Команда-переможець отримала  перехідний кубок, грамоту, а гравці почесні грамоти і медалі. Також грамотами і медалями нагороджені гравці команд, які вибороли ІІ і ІІІ місця. За активну участь у турнірі, популяризації цього мужнього, красивого виду спорту були нагороджені грамотами команди, яким трохи не вистачило успіху до перемоги.

         Ямпільська селищна рада вдячна всім гравцям команд, які показали захопливу гру з волейболу, подарували море позитивних емоцій і гарного настрою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь