Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзне засідання

Дата: 21.01.2020 20:12
Кількість переглядів: 320

              21 січня 2020 р. Ямпільський селищний голова Наталія Цибулько провела виїзне засідання в с. Прудище. На зустріч з’явилися депутат Ямпільської селищної ради Олександр  Бондар, завідуюча Прудищанським ОДР Ірина Фесенко та  9 мешканців. Наталія Миколаївна розповіла присутнім про заходи, які були виконані в 2019 році по 3 населених пунктах: Прудище, Ольгине, Ростов, а саме: визначені межі населених пунктів сіл Ольгине і Ростов; виконати роботи по с. Прудище не змогли, так як у попередньому проєкті за 2003 рік відсутні земельні ділянки декількох домогосподарств, не всі зазначені приватні будинки та об’єкт дозвілевої роботи. Для того щоб визначити правильно межі населеного пункту с. Прудище, необхідно замовити генеральний план, вартість якого в цінах 2020 р. становить від 90 тис. грн. Таких коштів поки що не передбачили в бюджеті. Також  сплачені кошти 2 мешканцям, по 2000,00 грн кожному, згідно селищної цільової програми «Надання допомоги мешканцям з онкологічними захворюваннями». Одному мешканцю з села надається щомісячна допомога по 200,00 грн. на проїзд до місця лікування, згідно селищної цільової програми «Надання допомоги хворим нефрологічного профілю…».Селищна рада придбала акустичну установку в Прудищанський ОДР за  5000,00 грн., що дає змогу більш якісно і ефективно проводити вечори відпочинку і культурно-розважальні заходи. Здійснене чищення колодязя в  с. Ростов – 3000,00 грн. та надана допомога у проведенні заходів до Дня святого Валентина, 8 Березня, Дня захисту дітей, Дня села Прудище, Дня захисника України, 2 новорічних святкових заходів.

        Селищний голова ознайомила із запланованими заходами, які будуть здійснені у 2020 році. Так, у бюджеті  передбачені кошти на капітальний ремонт зовнішнього освітлення вул. Джерельна і Соснова  в с. Ростов у сумі 90000,00 грн., на установлення кілець у шахтовий колодязь в с. Ростов, на чищення   колодязів  у с. Прудище  та підсипання доріг комунальної власності.

              На зустрічі мешканці села Прудище звернулися з проханням додатково установити 1-2 ліхтарі на вулиці Комарова, так як в одному місці дуже довгий затемнений відрізок,  (Наталія Миколаївна пообіцяла виконати роботи під час проведення будівельно -монтажних робіт в с. Ростов) та здійснити чищення 3 шахтових колодязів, які теж запланували  очистити  за допомогою помпи у ближчі дні.                                                               Мешканців села Ростов турбувало питання випалювання деревного вугілля підприємцем. З цього питання вони вже  зверталися до правоохоронних органів, але поки що позитивних результатів не має. Зазначили, що зараз  вони збирають підписи під колективним зверненням до селищної ради. Голова пообіцяла ознайомитися з ситуацією і сповістити всі контролюючі та правоохоронні органи .

Також мешканці сіл поскаржилися на поганий зв'язок операторів мобільного зв’язку «Київстар».

За зверненням мешканки с. Ольгине, яка розповіла, що  на цвинтарі невідомі  розкрадають металеву огорожу, заступник селищного голови Юрій Кучернос   разом із дільничним  інспектором  Максимом Хомутовим  побували на місцевому кладовищі, перевірили масштаби крадіжки, поспілкувалися з мешканцями. Як завжди, ніхто нічого не бачив.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь