Ямпільська громада
Сумська область, Шосткинський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення святкових заходів у селищі

Дата: 25.08.2016 20:21
Кількість переглядів: 370

Відзначення святкових заходів у селищі

 

24 серпня 2016 року ямпільчани і гості селища відзначили

25–у річницю Незалежності України та День селища.

  До цих святкових заходів усі готувалися заздалегідь: прибирали території навколо своїх закладів, білили бордюри, прикрашали державною символікою будівлі та вулиці селища. У цьому році селищна рада установила нову сцену для виступів артистів, придбала банер із зображенням української вишивки в традиційних червоних і чорних тонах, запросили підприємців для торгівлі та влаштування розваг для дітей.

Для усіх бажаючих була організована робота польової кухні, де безкоштовно пропонували українську страву і напій – куліш і взвар.

Для наймолодших мешканців селища, з ініціативи селищної ради, при допомозі працівників РЦДЮТ був проведений конкурс малюнків на асфальті,   після закінчення якого кожний учасник отримав морозиво,   а 

працівники ДНЗ ясла-садок „Малятко” підготували цікаві розважальні конкурси, в  яких переможці отримували в подарунок солодощі.

У цей день відбувалася районна акція „Хлібосольна Ямпільщина”, в якій активно взяли участь усі громади району. У цій акції районна комісія визнала Ямпільську селищну раду переможцем і вручила грамоту і цінний подарунок.

У своєму виступі  з нагоди Дня селища  Ямпільський селищний голова Цибулько Н.М.  відзначила мешканців селища: найповажнішу за віком –Биндюг Наталію Василівну,16.08.1922 року народження , наймолодшу мешканку Бурнос Валерію Олександрівну. 02.08.2016 року народження; подружжя, яке прожило найбільше (63!)  літ разом – Завадько Віталія Євдокимовича і Марію Семенівну та наймолодшу пару – Майструка Максима Сергійовича та Ісаєнко Олену Сергіївну, які напередодні святкових заходів поєднали свої долі. Усім вищеназваним селищний голова вручила цінні подарунки.

Традиційно в цей день підводилися підсумки конкурсів у номінаціях: „Двір зразкового порядку селища”, „Вулиця селища зразкового порядку”, „Краща торгівельна точка” та „Краща установа селища”. Комісія наголосила , що з кожним роком збільшується кількість охайних, затишних осель і установ, які приваблюють чистотою, затишком, розмаїттям квітників і казковою фантазією господарів. Тому членам комісії  важко було визначати переможця в кожній номінації.

У ході підсумків переможцями визнані:

У номінації „Двір зразкового порядку 2016р.” - мешканці Ліванчук Наталія Олександрівна та Петро Петрович, які проживають по вул.Миру,5;

У номінації „Вулиця селища зразкового порядку”  - серед вулиць Вишнева, Бузкова, Миру, Ботанічна, Поліська, Гагаріна – перемогу здобула вул.Поліська;

 „Краща торгівельна точка” _ серед магазинів ПП Мори С.М., Сорокіна О.А., Зибіної Р.П., Безуглого А.В., ТОВ „Імперія ЛІТ” перемогу комісія віддала магазину „Союз” ПП Безуглого А.В;

У номінації „Краща установа” розглядалися установи Фонду державного страхування    (керівник Боб В.І.), районного суду (керівник Воловик Г.М) , ДАП „Ямпільський агролісгосп” (директор Товстуха К.О.) .

Переможцем стало ДАП „Ямпільський агро лісгосп”.

Усі переможці  в номінаціях отримали цінні призи та таблички з назвами номінацій.

Заохочувальні призи отримали:

У номінації „Двір зразкового порядку” – Кривущенко Олена Олексіївна (вул.Зелена), обійстя якої радує громадян і приваблює погляди всіх перехожих   різномаїттям квіткових барв із ранньої весни до пізньої осені.

У номінації „Краща торгівельна точка”  - ТОВ „Імперія ЛІТ” (вул.Соборна,10) , які велику за розмірами територію , хоча і без квітників, утримують у охайному стані.

          На святі підняв настрій усім присутнім концерт артистів Ямпільщини, які були, як і завжди, неперевершені у  своїх виступах.

Завершував урочисті заходи святковий салют, після якого для мешканців селища проведена дискотека.           

Ямпільська селищна рада вдячна за допомогу в організації акції „Хлібосольна Ямпільщина”  працівникам районної станції юних натуралістів (директор Мерцалов Сергій Іванович), за проведення конкурсів та ігор для дітей, приготування  українських страв - працівникам ДНЗ ясла-садок „Малятко” (завідуюча Мерцалова Ю.С.), за проведення конкурсу  малюнків на асфальті -  працівників РЦДЮТ (директор Бабаєв М.І.) ,  директору Ямпільської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Хочиновій Л.Ф за надані меблі, ПП Морі С.М. ,Завгородній С.А., Черторижській В.Л., Бондар О.Є, Дорошкевичу Є.К.,   Рябусі М.М., Безуглому А.В., Зибиній Р.П., Хохлову О.В., Мошті П.М., директору ДАП „Ямпільський агролісгосп” Товстусі К.О., а також ведучим акції „Хлібосольна Ямпільщина” – Рожченко З.Г. та Васильченко Г.М., усім тим, хто надав свої роботи на виставку, особливо, Нечай Є.Й. за її рукотворні шедеври,які припали до смаку всім присутнім

Усім  дякуємо за сприяння в проведенні свята  і бажаємо  здоров”я для подальших творчих надбань. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь